Geo STROE: Editura DacoRomână – Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus

Dragi colegi,

 

Ne face plăcere să vă invităm să participaţi la ediţia cu numărul 26 a Târgului GAUDEAMUS Radio România, care va avea loc în perioada 20 – 24 noiembrie în Pavilionul B2 al Complexului Expoziţional Romexpo. Evenimentul este organizat de Radio România. Condițiile de expunere sunt schimbate, noua locatie fiind spațiul în care s-a desfășurat Bookfest.

 

EDITURA DACOROMÂNĂ „TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA” a solicitat spațiu împreuna – ca de obicei  – cu Asociația Difuzorior de carte Editorilor Patronat al Carții  (A.D.E.P.C.) între orele 16 și 17. Speram sa obținem o prelungire pînă la 18, pe data miercuri, 20 noiembrie 2019.

Fiind inaintea sărbatoririi ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI – 1 DECEMBRIE, Academia DacoRomână susține un program de prezentare/lansare tip fluviu in care toți membrii ADR, toți colegii și simpatizanții noștri, toți prietenii/prietenele care au tiparit cărți la această editura sau la altele în intimpinarea acestui eveniment, sunt invitați să participe cu toate cartile pe care domniile lor le-au tiparit în acest an, ori mai recent, pentru a marca momentul festiv cu salve de cărți din partea artileriei grele a ACADEMIEI DACOROMÂNE în onoarea și spre cinstirea acestei sărbători. Întrucît nu mai este timp de a contacta pe fiecare, condițiile impun prezentarea cu doua luni mai devreme a autorilor și a cartilor care vor fi lansate, trimitem pentru inceput titlurile care sunt la indemînă conform celor solicitate de organizatori. Vor fi lansate urmatoarele carți:

  1. STEFAN Gh. THEODORU – (SUA) JURNAL, AMINTIRI, DOCTOR NINA, TOT INAINTE, VRĂJITOAREA CHIHLIMBARULUI, CASA DIN COLȚ (STATELE UNITE ALE AMERICII)
  2. MIHAI PREPELITĂ – Cernauți-Chișinau – TÂNGUIOSUL GLAS DE CLOPOT…, EMINESCU- BUCOVINA, 1858-1869. Evocare documentară, GRAURII DE LA PARCOVA, 101 poeme haiku,    CRĂIESELE DE LA  PARCOVA, 101 poeme haiku, ВАСИЛЕ АНДРУ. (VASILE ANDRU). СВАДЬБА ПОСЛЕ СМЕРТИ. Роман. SVAD`BA POSLE SMERTI.РОМАН. (NUNTĂ DUPĂ MOARTE). Traducere în rusește de Mihai  Prepeliță (UCRAINA, FEDERAȚIA RUSA)
  3. IRINA E. CHILD – (ANGLIA) PRIMAVARA ETERNITĂȚII, poezii
  4. RAIMOND PETRESCU, – O MÂNĂ DE OAMENI (povestiri eroice de pe frontul de est, 1942-1945). SMALLTALK, DOUBLETALK (versuri, proză, eseuri); K.P.T. (”IȚELE ÎNCURCATE ALE LUMII ÎN CARE TRĂIM”).
  5. ALBU MARIN – STRIGATELE PAMÎNTULUI , FRUMOASELE ROMÂNIEI – poezii
  6. COSTEL EUGEN POPESCU, MOȘTENIREA TITANILOR ȘI ATLANȚILOR ÎN CONTINUITATEA ISTORIEI DACOROMÂNILOR – istoria preistoriei și istoriei noastre
  7. GRIGORE BUGA LA EST DE ECUATOR, roman.
  8. I. D. MOVILEANU, LACRIMI PESTE TIMP – poezii
  9. GEO STROE, DUPĂ 30 DE ANI: CONCLUZII ȘI ÎNVĂȚĂMINTE DESPRINSE DUPĂ EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 1989, eseu istoric
  10. BLENDEA GEORGETA ZAMFIR – ZAMOLXIS – poem – O carte pentru NOBEL

*

Moderatorul acțiunii dr. GEO STROE – directorul fondator al editurii.

Sunt invitați critici literari, istorici, sociologi, ingineri, analiști, scriitori – poeți, prozatori, militari activi și in rezerva și retragere, studenți și elevi.

Vor prezenta cărțile:

AUREL V. DAVID, GEO CALUGARU, MIHAI PREPELIȚĂ, PAULA ROMANESCU, LUCIAN GRUIA, AUREL GOCI, FLORIN GRIGORIU, ION RAȚIU, MATEI GH., COSTEL POPESCU, ROTARU JIPA, REMUS MACOVEI, VASILE ZARNESCU, M. GIURESCU, OVIDIU TUTUIANU, GH. BARDAN RAINE, GH. VIDRASCU, I. MAXIM, PAUL ȘERBAN,  IOANA STUPARU, MARIA PÎRVAN, IONUT MUSCELEANU, GEORGE ENESCU, DUMITRU NICODIM, MARIAN DUMITRU, ION MAFTEI,  PAUN MARINESCU, ION FERCU,  ION SAVIN, EUGEN LAURIAN, ILIE BÂTCĂ, LUCIAN STOENAC ETC.

Carțile se vor expune la standul A.D.E.P.C. – ASOCIATA DIFUZORILOR ȘI EDITORILOR PATRONAT AL CĂRȚII din care face parte si editura noastră, situat conform planificarii de pe Programul tirgului de carte GAUDEAMUS – VEZI ANEXA și vor fi în custodie, respectiv, difuzate de dl. IONUȚ MUSCELEANU -rog luati legatura din timp pentru difuzarea cartii ca sa predați pachetele și sa stabiliți prețurile de vinzare –Ionuț Musceleanu arcanumrosa@gmail.com, 0723 595 005.

Unele cărți vor fi aduse direct din tipografie, în ziua lansărilor.

Relații:  adresa ADEPC stand, precum și la Editura DacoRomână ”T. D. C.”

–––––-

Geo STROE

MOB: 0722972522

geostroe@gmail.com

Lasă un răspuns