Eleonora SCHIPOR: Când avem parte de oameni buni în viață

     

            Acum  pășim întru-n nou an, încununat de sărbători frumoase, care ne bucură sufletul.

            În ciuda tuturor încercărilor grele prin care trecem în această perioadă, ne facem sărbători în viață, printru-n cântec, o colindă, un dans, o felicitare, un cadou, bradul împodobit, un mesaj venit din partea cuiva drag…

            Anul acesta, nu putem organiza concerte festive, carnavaluri, festivități…  Dar o vorbă bună, o felicitare, un mesaj, un cadou sunt binevenite oricând…

            La CIE Cupca, a devenit o frumoasă tradiție de a organiza anual un carnaval deosebit, de a aduce în scenă vechi și frumoase tradiții, datini, obiceiuri legate atât de sărbătorile de iarnă, dar și de alte sărbători ale anului specifice localității date.

            Ne-am limitat doar la un mini-concert organizat prin clase de elevii claselor mici, cărora Moș Crăciun le-a împărțit cadourile oferite de secția raională de învățământ.

 Dar noi dorim ca toți elevii, indiferent în care clasă n-ar fi să aibă cadou de la Moș Crăciun care vine la școală anual și le împarte cadouri la toți.

            Datorită unor oameni de bună credință, care nu sunt indiferenți la doleanțele noastre, anul acesta, ca și în anii precedenți, elevii claselor a 5-ea – 11-ea, au primit cadouri dulci.

         Aducem sincere mulțumiri și toată recunoștința noastră domnului deputat în consiliul regional Vasile Bicer, primăriei comunei Suceveni, (local-Cupca, viceprimar – Aurel Alerguș), și agrofirmei din Camenca, datorită cărora toți elevii au primit cadouri. Le mulțumim, le dorim Sărbători fericite, sănătate multă, bucurii și împliniri și fie ca bunul Dumnezeu să-i aibă în paza sa.

             Un mesaj de mulțumire aparte îi aducem domnului deputat Vasile Bicer, directorul  companiei de constricție „Nadia” din raionul Hliboca, care la rugămintea mea personală, a donat un set de cadouri pentru grupa mijlocie de dans „Mugurel” a căminului cultural din Pătrăuții de Jos, raionul Storojineț (conducătoare – Larisa Chedic și Natalia Balan). Un gest frumos care merită toată recunoștința și lauda noastră. Sincere mulțumiri domnule deputat. Succese atât în munca dumneavoastră zilnică, cât și în activitatea de deputat. Deoarece printre frumoasele sărbători de iarnă se numără și sărbătoarea sfântului Vasile, fie ca sfântul a cărui nume îl poartă, dar și maica Domnului, bunul Dumnezeu să-i dăruiască multă sănătate, tot binele pământului, împlinirea tuturor dorințelor și un an plin de noi realizări și împliniri! La mulți ani!

 

———————————

Eleonora Schipor,

Cupca, Ucraina

Lasă un răspuns