Ioan Nicolae MUȘAT: Prima Regiune, Zonă ASCIOR cu 7 filiale ASCIOR, ARIA Bucureștilor! ASCIOR pentru bucuriile omului!

ASCIOR- ARIA Bucureștilor: Cu mare bucurie vă anunțăm că Duminică, 19 Mai, ora 13, la Restaurant Casa Mara, Strada Primo Nebiolo 1, sector 1, vom deschide prima Regiune, Zonă, ARIE ASCIOR, ARIA Bucureștilor formată din 7 filiale ASCIOR, 6 pentru fiecare sector al Bucureștilor și una pentru Buftea-Ilfov. Președintă, cu titlul onorific, (pentru protecție), al primei ARII ASCIOR, ARIA Bucureștilor este desemnată poeta Ioana Raluca Trandafir!


Ne-am gândit să facem aceste Regiuni, Districte, ASCIOR pentru gruparea mai multor filiale într-o anumită zonă:


1) În vederea deschiderii a minim 30-40 de filiale ASCIOR numai în România (cu Voia Domnului), nu poate fi eficient gestionată activitata acestora de la un Centru


2) În componența Consiliului ASCIOR trebuie să intre, ca vicepreședinți, cel mult 8-12 președinți de filiale pentru a avea un cuvânt din teritoriu în conducerea ASCIOR, la un număr de 30-40 de filiale este absurd să ai 30-40 de vicepreședinți, din teritoriu, în conducere.


3) Sunt unii membrii în ASCIOR care dovedesc mai mută râvnă în desfășurarea activităților ASCIOR și aceștia pot aduce o contribuție mai mare sprijinind activitățile altor filiale. 4) Sunt zone mult mai îndepărtate de Buzău, Bucovina, Basarabia, Crișana, Dobrogea, a căror activitate nu poate fi coordonată și susținută de la Buzău… și multe alte argumente pentru gruparea filialelor pe zone, ARII.


Am ales cu mai multe încercări dintre numirile Regiune (care suna rău), Zonă, District, dar nu puteam pune nici cuvântul românesc „Județ” pentru că ar fi creată confuzie și nu ar fi fost acceptată la modificarea Statutului ASCIOR. Numirea de ARIE este din fondul pelasg și are trimitere directă către Imnul AR-RA (Plugușorul), cel mai vechi imn al omenirii la care a făcut adesea referire Hristos Domnul în Sfânta Evanghelie. De aceea noțiunea de ARIE acoperă și teologic și istoric și cultural cerințele ca Zonă de prefacere, de lucru, de rodire, de permanență….


Vom reveni cu detalii, cu numele președinților de filiale, cu programul acestui regal cultural, cu imaginea roll-up-urilor care vor străjui deschiderea primei ARII ASCIOR și mă bucur enorm că aceasta s-a putut face în inima țării, la București.


ASCIOR pentru bucuriile omului!


Îi rugăm pe toți membri și prietenii ASCIOR să distribuie evenimentul!

——————————-

Ioan Nicolae MUȘAT

Buzău

17 aprilie 2019

Lasă un răspuns