Florin Nicolae MARIN: Câteva cuvinte…la RPD!

Câteva cuvințele… Simplu ar spune majoritatea… şi totuşi destul de greu” Sunt ultimul venit în marea familie a radioului ProDiaspora, un radio de VIS aşa cum ştie toată lumea. Sunt un tip înalt brunet cu ochii verzi! Nu vând şi nici nu cumpăr nimic! Sunt modest! Și… gata cu „fotosinteză” ar spune soţia mea şi are dreptate”  Sunt aşa cum ar trebui să fie un soţ, tată de 47 ani cu trei minuni de copii şi o soţie iubitoare! Sunt şi pisălog şi enervant, am defecte ca toată lumea dar îmi iubesc nespus de mult familia!

Am trei flori una mai frumoasă ca alta, Nicolas un copil special de 6 anişori, care are cea mai mare nevoie de atenţie şi dragoste, îndrăgostit de muzică şi ritm, recunoaşte cu uşurinţă melodia noastră de famile precum şi alte melodii dragi lui.  Am şi gemeni… Ei, am cu ce să mă laud, şi aici nu exagerez când spun flori… Anabella şi Darian care acum au un an şi 4 luni şi care sunt la fel… sufletul nostru, al familiei.

Am studiat sociologie şi asistență socială la Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi, lucrez în domeniul asistenței sociale la Centru pentru Persoane de Vârsta a III-a din Adjud. Acum, în clipa de faţă sunt transferat în Spitalul Municipal Adjud pe aceeaşi funcţie de asistent social. Îmi plac oamenii, de la orice om poţi învăţa ceva ce ţi poate fi de folos. Îmi place să ofer o mână de ajutor celor ce au nevoie şi consider că orice caz rezolvat este o mulţumire sufletească.

Ador muzica şi radioul, am emis la câteva posturi de radio on line. Nu am foarte multă experienţă dar sper să adun…

Am ajuns în frumoasă familie la solicitarea unui coleg căruia trebuie să-i mulţumesc pentru asta. Mulţam Gabriel! 🙂

în rest …toate bune şi frumoase… să fie muzica şi voie bună…

Motto-ul meu: „Nu aştepta să treacă furtuna, învaţa să dansezi cu ploaia” şi o completare superbă de la parintele. Constantin Galeriu: „Nu fiecare furtună vine să- ţi distrugă viaţa, unele vin să ţi cureţe calea”…

Florin Nicolae MARIN

Adjud Vrancea România

Realizator al emisiunii:

„Oldies Music”

Radio ProDiaspora:

https://www.liveonlineradio.net/germany/radio-prodiaspora.htm

Lasă un răspuns