Alexandru NEMOIANU: Slavă Domnului pentru Ortodoxie!

Există în viața Neamurilor momente de definiție, momente când sunt chemate să aleagă decisiv între bine și rău,momente când alegerea pe care o fac este pentru sau împotriva lui Dumnezeu,momente și alegeri de care depinde prezentul și viitorul.

Un asemenea moment stă în fața Neamului Românesc, care are de hotărât ce este și ce are să fie Familia sau, încă mai exact, cum și de către cine se întemeiază o Familie.

Neamul Românesc are de răspuns unei întrebări simple și răspicate, „Familia poate fi întemeiată de către un bărbat și o femeie.”

Până în urmă cu doar câțiva ani această întrebare nici nu trebuia pusă dar lucruri înspăimântătoare s-au petrecut în ultimii câțiva ani.

O ideologie sinistră, o ideologie satanică a cuprins lumea și otrăvește într-un ritm tot mai rapid mințile oamenilor: este vorba de ideologia „globalistă”. Această ideologie își trage originile din scrierile lui Karl Popper, cel care a și lansat conceptul de „societate deschisă”. Un concept de a cărui aplicare practică se ocupă sinistrul, demonicul Soros Gyorgy. Nu este locul să intrăm în detalii și prin urmare voi menționa doar esența acestei ideologii neo-marxiste.

Adepții ei au ajuns la concluzia că metodele folosite în stalinism pentru crearea „omului nou” nu au dat rezultat. Nu tirania și genocidul comunist îl deplâng acești neo-marxiști, ei deplâng faptul că nu s-au obținut rezultatele scontate. În concluzie ei propun un nou „program”.

Scopul final este același: distrugerea Credinței și încă mai vârtos a creștinismului, distrugerea ideii de Neam, Familie, memorie colectivă, dragoste de „loc”. Metodele folosite sunt definite ca „fragmentarea”, divizarea,dezbinarea socială: prin Organizații Ne Guvernamentale, fiecare având un singur scop, o singură „țintă” de distrus, și tot fiecare spălând la creier un segment din societate, unele pe adolescenți, altele pe tineri, etc.

Vedem bine cine sunt aceste vipere în societatea românească: ONG-urile, abominatia #rezist, și în urma lor stă sinistra turmă a „imbecililor utili”, cei mai manipulați dintre manipulați și care, culmea stulttitiei, considera cu „lupta” contra manipulărilor. Tot între viperele otrăvitoare sunt formațiuni politice și între ele strălucește prin spurcăciune, „salvatorii” ștrengari… Aceste „otrăvuri de crotal concentrat” s-au alcătuit în cei mai vehemenți promotori a tot ce este anti românesc. Videat Deus et Judicet!

Dar în momentul de față este vorba de Familie. Tactica folosită de dușmanii Neamului Românesc este minciuna și calomnia în toate ambalajele posibile și mai ales îndemnul de a nu participa la vot, în nădejdea că astfel nu va fi atins pragul de 30% de participare necesar validării referendumului.

Inițial mai multe denominații creștine (Româno-Catolici, „Uniati”, Evanghelici) au declarat, desigur împreună cu Patriarhia Orotodoxă Română, sprijin pentru referendum și și-au îndemnat membrii se voteze DA, pentru familia tradițională. Ulterior majoritatea acestor denominații, „caldicel” creștine, s-au grăbit să își „nuanțeze” poziția, în funcție de comanda duhului necurat care bântui lumea, la limita de a spune „fiecare să facă tot ce vrea”. Aceasta reprezentând un foarte rușinos exemplu de capitulare morală. Căci, „qui tacet consentit” (cel care tace este de acord), este de acord cu cei care se opun familiei tradiționale. Singurii care nu au dat înapoi, singurii care au rămas de strajă Neamului sunt Patriarhia Ortodoxă Română și Ierarhii ei. Au rămas de straja în manieră Ortodoxă care în luptă pentru Credință nu dau înapoi și nu știu să dea înapoi. Niciodată!

În apărarea Familiei și a Neamului, cu un curaj uluitor,cu o înțelepciune fără egal și cu o frumusețe strălucitoare, s-a așezat, ca întotdeauna în istoria Neamului Românesc, Biserica Ortodoxă Română, trupul mistic al lui Hristos. În această clipă supremă o singură voce călăuzește Neamul Românesc: Biserica Ortodoxă. Nici nu este de mirare. Biserica Drept Măritoare nu poate spune decât adevărul și fericiți sunt și vor fi cei care îi vor urma glasul, acuma și întotdeauna.

Ortodocșii Români trebuie să meargă la vot și să spună DA pentru familie. Să nu ne îndoim că voia lui Dumnezeu se va împlini oricum. Dar să ne facem datoria de fii ai Bisericii Ortodoxe și să dăm slavă lui Dumnezeu că suntem și rămânem în veci Ortodocși.

—————————————

Alexandru NEMOIANU

Istoric
The Romanian American Heritage Center

Jackson, Michigan, USA

4 octombrie, 2018

Lasă un răspuns