Alexandru Nemoianu: Până când?

istoric-Alexandru-Nemoianu9.Din nou “strada” României este aglomerată de cete ieșite năuc să #rezist, protesteze(?!) și să facă larmă. Nu sunt mulți, la nivel de câteva mii de oameni în toată țara, ”crema” ONG-urilor. Pretextul sunt câteva minore ajustări în exprimarea unor texte juridice. De fapt corectarea unor aberații care împiedică funcționarea cu bine a unui “stat de drept”. Am avut ocazia să explic în ce constau aceste corectări. Se caută eliminare acelor prevederi care instituționalizează un stat “paralel”. În mod real în România, prin manevre tenebroase ale “comisarilor” de la Bruxelles, există instituții procuratoriale care se află peste și în afară posibilității de control al autorității alese democratic. Un caz clar, limpede și sfruntat de “stat paralel”. Această aberație juridică exista și în Ungaria, Polonia și Cehia. Fără îndoială această aberație juridical impusă de “comisari” face posibilă intervenția și destabilizarea oricărei autorități care ar fi crâcnit în față cerințelor “globaliste”. În Ungaria și Polonia aceste aberații au fost înlăturate. În Polonia aceste schimbări au primit și aprobarea “străzii”, printr-o copleșitoare demonstrație a peste două sute de mii de oameni (și nu 60 de mii cât au “raportat” o media slugarnică “comisarilor”). Același lucru, înlăturarea aberației juridice pomenite, îl încearcă și actuala administrație, repet, LEGAL ALEASĂ de popor să îl facă în România. Dar iată că cercurile “globaliste” au sărit în sus. Din nou aceste cercuri apelează la”stradă”, la rătăciții și rătăcitele care #rezist fără să știe la ce, bătrânilor zaharisiți și a opozanților din temperament (scandalagiilor). Metoda folosită este cea cunoscută.
Organizațiile Ne Guvernamentale, acest cancer social și politic, finanțat din afara țării și cu precădere prin demonicul și compromisul George Soros, au trimis milioane de mesaje incendiare cerând ieșiri în stradă. Ca exemplu ofer cazul meu. Deși nu am nici o legătură cu vreo ONG și deși am exprimat dezgustul pentru aceste contracții, am primit în ultima Săptămâna nu mai puțin de patruzeci de asemenea apeluri. Pur și simplu obscen!
În fapt și în spirit aceste mesaje sunt apeluri la sedițiune și personal nu înțeleg de ce administrația legal aleasă nu le tratează că atare: apeluri la sedițiune, la răscoală. Este limpede că cercurile din afară doresc destabilizarea României,doresc haosul care să le permită control desăvârșit.Este vremea ca guvernul să explice că aceste ONG-uri sunt agenții străine și care promovează interese străine și să legalizeze tratarea lor în consecință. Este de asemenea timpul ca să înțelegem că pentru România există o singură șansă: calm, stabilitate, administrare sub lege. Iar aceasta înseamnă ca autoritatea aleasă să fie lăsată să își împlinească mandatul Nu este admisibil ca un grup de scandalagii să hotărască soarta țării. Soarta țării se hotărăște la urne și de cei care votează. Cei care nu votează nu au nici un drept să se plângă, post festum, de rezultatul alegerilor.
Până când va fi tolerat ca aceste grupuri mici de scandalagii să batjocorească și să compromită viitorul românesc?

———————————

Alexandru Nemoianu
Istoric
The Romanian American Heritage Center

26  noiembrie 2017

Lasă un răspuns