ZAMFIR ANGHEL DAN: Teorie

Este posibil ca speciile umanoide apărute pe Terra:

Africa, Mesopotamia, Egiptul, India, China, Amerindienii, Polinezieinii, Aborigenii, Nordicii- să fi locuit iniţial pe alte planete din universul nostru celular sau poate chiar din alt univers, mă întreb?

       Modificarile poziționale ale planetei pe care locuiau, consumarea resurselor energetice care le asigurau existența spațială sau poate chiar comportamentul lor existențial să îi fi dus la părăsirea acelui spaţiu astral şi la venirea lor pe următoarea planetă pe care se putea locui-Planeta Pământ?

          De ce nu ?

          Îşi aduc cu ei forma trupului, a chipului, culoarea pielii şi a părului, limba şi obiceiurile, cunoştinţele pe care le-au putut stoca, seminţele şi ADNul fiecărui animal specific planetei lor.

          Distanţa venirii, ca timp geologic astral de succesiune nu o cunoaștem.

            Ca timp biologic de  succesiune umanoidă este de minim 2000-4000 de ani, în funcţie de data astrală la care planetele lor, cred,  au dispărut, sau nu au mai avut condiţii pentru întreținerea vieții .

          Să urmărim împreună care, credem, că a fost prima planetă care a avut iniţial condiţii propice vieţii, așa cum o știm noi azi specifică planetei noastre. În ce poziţie era ea acum 20000- 40000 de ani, mai exact.

          Să luăm procesul invers. Acum aceste condiţii prielnice vieţii; de distanţă, orientare, poziţie în sistemul nostru solar, este deţinut de Planeta Pământ.

           Prima dată este posibil să fi fost deţinută de o planetă aflată în Norul Oort.

          Acolo, la granița sistemului nostru solar, se zice că există un câmp de resturi telurice şi gheaţă rămase după crearea planetelor şi că ar fi sursa cometelor mari, cu perioadă lungă de existenţă spaţială.

            Ori, cometele sunt, sigur, o sursă a vieţii. Ele deţin microbi, gheaţă şi probabil elementele iniţiale ale viului.

          De ce nu ar fi resturile de la o planetă care iniţial a susţinut viaţa, mă întreb ?

          Este cunoscut faptul că universul este în continuă schimbare, el însuşi fiind un organism viu- din moment ce însăşi viaţa provine din structura lui.

          Ce azi are o anumită poziţie, o anumită structură în univers, mâine dinamica universală o poate modifica în timpul astral cuvenit.

          Timpul geologic, faţă de punctul iniţial, peste o măsură astrală, poate avea altă poziţie, altă structură în univers.

         Oamenii de ştiinţă ştiu exact unde s-a aflat Planeta Pământ acum un număr universal de măsură. Ce poziţie avea față de soare, faţă de alte planete, în sistemul solar şi al galaxiei. Logic, pot afla aceste date şi despre alte corpuri cereşti din sistemul nostru solar.

          – Al doilea loc unde viaţa ar fi putut fi posibilă am putea spune că se afla în Centura Kuiper, sau Discul împrăştiat. Aşa zisele ,,Planete Pitice,, planete care au, încă, multă gheaţă şi chiar sateliţi naturali, cum are Pământul, Luna, să zicem.

          Acolo este limita, acum, unde acţionează vântul solar, fluxul acela de plasmă aruncat de soare, cel ce crează un mediu inter-stelar denumit-Heliosferă.

         Heliosfera se întinde, acum, până la marginea Centurii Kuper. Dar unde era ea îniante se poate calcula, sigur, de către ştiinţa actuală.

          – Al treilea loc unde se poate să fi existat viaţă este Centura de Asteroizi. Ea este formată din rocă, piatra mai bine zis, metale şi resturi astrale.

De ce nu ar fi resturile de la o planetă care a explodat deja, mă întreb ?

          Un alt indiciu care ne-ar putea da o anumită ordine de folosire a planetelor ca spaţiu locuibil, l-am putea primi de la însăși ordinea actuală a planetelor din sistemul nostru solar.

          Avem planetele telurice: Mercur, Venus, Pământ, Marte- aşa zisele planete terestre şi planetele Sarurn, Uranus, Neptun care au în componenţa lor multă gheaţă, amoniac, metan.

            Care a fost poziţia lor iniţială, acum un anumit număr de ani ? Au putut susţine viaţa cândva ? În ce ordine ?

           Poate fi planeta Marte penultima pe care s-a locuit sau următoarea pe  care se va locui? Având în vedere că s-au descoperit albii de râuri, substanţe asemănătoare cu cele ce sunt pe Terra şi despre care se ştie că pot susţine viaţa?

          Întorcându-ne cu picioarele pe Pământ, observăm că civilizația africană, omul negru pare să fi apărut de nicăieri. Nu aduce cu el nimic nou, în afară de ce îi oferă natura și parcă zace într-o încremenire fără a avea vre-o intențe în afara unei conviețuiri.

          Au o culoare a pielii, unică, poate chiar culoarea spațiului, acel negru diplomatic strălucitor care este greu de imitat. Au forma lor, chipul lor  specific, limba și obiceiurile lor legate strict de spațiul pe care îl ocupă.

Apoi intră în șcenă arheologia și ne spune ba una, ba alta din care cei ce vor, deduc ideea potrivit căreia prima civilizaţie a apărut acum, să zicem10.000 de ani în Mesopotamia.

Poate că ei sunt primii care au fost obligaţi să îşi părăsească spaţiul astral iniţial și cei care îi găsesc așezați deja în spațiul teluric al Terrei, pe cei din specia neagră.

          Mesopotamienii au o formă specifică lor, un chip, o culoare, o limbă şi obiceiurile lor, chiar şi animalele lor specifice. Vin cu sămânţa grâului ca aliment specific de bază. Se aşează pe văile a două râuri şi îşi reîncep evoluţia.

            Primilor veniţi li se consumă energia şi nu apucă să-şi transmită toate cunoştinţele deţinute. Urmaşii lor supravieţuitori îi numesc în toate felurile pe cei de sus: zei, parazei, dumnezei, alah,,,,toţi veniţi de undeva din ceruri,însă!!!!!!!!!!!!!

          A doua civilizaţie venită pe Terra acum 8000 de ani este cea a  egiptenilor. La fel, au chipul lor, limba lor, obiceiurile lor şi îi venerează pe cei de sus.

          A treia este civilizaţia din preajma altui râu-India, se zice că a apărut acum 6000 de ani. La fel, au chipul lor, culoarea lor, limba şi obiceiurile lor şi se roagă la unii de sus.

          China , acum 4000 de ani, se aşează tot pe malul unui fluviu, cu chipul lor,limba lor, obiceiuri, orezul lor şi se roagă la cei de sus.

          Polinezienii, Aborigenii, la fel.Au forme ale lor, limba și obiceiurile lor

          Amerindienii se zice că vin acum 2000 de ani şi aţi auzit cu toţii despre înfăţişarea lor, despre porumbul şi cartoful lor, limba şi obiceiurile lor, piramidele şi desenele la care se roagă să îi înduplece pe cei de sus să nu îi uite şi să îi ajute mereu.

          Ultimii vin popoarele nordice să zicem. Clima pe Pământ se schimbase mult şi ei au putut să ocupe ce mai rămâsese neocupat, zonele nordice ale planetei. La fel, au înfăţişarea lor, culoarea lor, limba lor, obiceiurile lor şi este posibil să vină cu unele deprinderi şi obiceiuri, însuşiri, pe care alte civilizaţii nu le au.Ordinea și disciplina, deprinderea de a inventa ce Dumnezeu, se zice, că nu apucase să înventeze.

             Interesant mi se pare şi faptul că aceste civilizaţii apar în perioade diferite, în locuri diferite şi ajung să afle unele de altele abia după un interval lung de timp. Şi cum află uni de alţii, cum încep să se certe, să se bată, să se omoare, să se distrugă între ei.

          Evoluţia ulterioară a acestor civilizaţii cu ramurile desprinse din ele, se zice că sunt studiate de istorie.

          Cert este că aceste civilizaţii sunt compuse din indivizi total diferiţi ca aspect fizic, comportament, obiceiuri, limbă, culoare şi interese.

Se bat, se luptă, se fură, se omoară între ele de cum au intrat în contact unele cu altele.

           Semn că toate au interese diferite şi că nu reprezintă o singură formă de specie umană, o singură limbă, un singur aspect, o singură culoare, un singur obicei, un singur interes.

– Dar, toţi se roagă la cineva de sus ! Interesant, nu? Ce ziceţi ?

          Să sperăm că, în cel mai fericit caz, civilizaţiile de pe Terra vor lăsa planeta să îşi consume energia primită de la impulsul iniţial.

        Că după ce îi vor consuma toate resursele, vor încerca să ajungă şi pe planetele vecine şi că în felul acesta, viaţa aşa cum o ştim noi, va rezista în univers până omul îşi va înţelege locul şi rolul care îi este atribuit.

——————————

ZAMFIR ANGHEL DAN

Lasă un răspuns