Rexlibris Media Group: Portret de artist la 12 ani – Otilia Scriminț

Otilia Scriminț, are 12 ani și este elevă a liceului de muzică „Tudor Ciortea” din Brașov – secția pian și flaut, și cursanta Școlii Populare de Artă „Tiberiu Brediceanu” – secția pop-canto, având-o ca profesoară pe Gabriela Hazarian, solistă a Operei Brașov. A câștigat numeroase premii și trofee la mai multe concursuri naționale și internaționale. Are nenumărate apariții la televiziune și radio, și a performat în tot felul de spectacole frumoase, fiind un adevărat stăpânitor al scenei.

Îi place să cânte, să citească, îi plac jocurile, îi place copilăria. Se ocupă și cu conceperea de filmulețe în spațiu virtual, unde are printre copii și adolescenți foarte mulți fani (19 000 de subscribers și unele videoclipuri cu aproape un milion de vizualizări). Mai scrie din când în când și povești, care o ajută la conceperea anumitor scenarii. Exemplul pe care îl urmează îi este Ariana Grande.

A ales să facă parte integrantă din echipa RadioProDiapsora pentru că dorește să își împărtășească experiențele ei și cu alți adolescenți. Emisiunea ei se numește „Gândurile unei adolescente” și creionează impresiile pe care și le face în activitățile de zi cu zi culese din cotidian, de la școală, de pe la festivalurile pe unde participă etc. Este deosebit de încântată că are, în conformitate cu sincerele spuse „propriul ei post de radio”, și de-abia așteaptă să le tot ia interviuri colegilor, dar fiind la început de drum în această carieră, nu își poate face încă o părere referitoare la impactul pe care îl are cu auditoriul. Deocamdată tatonează terenul în acest domeniu, urmărind dacă o să îi placă sau nu îndeletnicirea cu pricina. Singura panică la Otilia, având în vedere liceul pe care îl urmează, solicitant de-a dreptul, este lipsa de timp, străduindu-se să își facă o abilitate de a se împăca cu toate activitățile extrașcolare…

Otilia Scriminț

Brașov, România

mai 2019

Realizator al emisiunii:

„Gândurile unei adolescente”

Radio Prodiaspora

https://www.liveonlineradio.net/germany/radio-prodiaspora.htm

Lasă un răspuns