Rexlibris Media Group: Actrița româno-canadiană Claudea Motea într-un rol de zile mari la Teatrul „Arte dell’Anima” din București

COMUNICAT DE PRESĂ:

 

„PUŞLAMAUA DE LA ETAJUL13”

Miercuri. 10 ianuarie 2018, orele 19:00

la TEATRUL „ARTE DELL’ ANIMA”

strada Făinari, nr 17 A, sector 2, Bucureşti

Teatrul „Arte dell’Anima” vă invită în data de 10 ianuarie 2018, orele 19:00, la spectacolul „Puşlamaua de la etajul 13”  de Mircea M. Ionescu, cu actriţa româno-canadiană Claudia Motea, în regia lui Vlad Stănescu, sunet Alexandru Rădulescu.

***

Personaj simbol al Tineretului zilelor noastre, „Puşlamaua”, este o puştoaică de 15 ani percepută de societate ca fiind „şi bună şi rea şi nebună” care transmite, prin rolul compoziţional de excepţie al actriţei Claudia Motea, un mesaj pozitiv, potrivit căruia oamenii să nu mai trăiască, în continuare, „cu frâna de suflet trasă”.

Dramaturgul Mircea M. Ionescu dăruieşte scenei un text de o mare valoare umană cu un dezinvolt curaj şi rafinament metaforic, pe care actriţa Claudia Motea îl fructifică, excelent, prin talentul care a consacrat-o, sensibilizând la modul cel mai profund inima spectatorului.

În deplină simbioză cu textul este muzica scrisă de Dennis Dreith, compozitor american care a semnat coloana sonoră la filme celebre, precum Jurrasic Park, Brave Heart şi sunetul asigurat de Alexandru Rădulescu, inginer electroacustic la Teatrul Naţional Bucureşti.

Iată o piesă, aflată la cea de-a unsprezecea montare a ei, pentru toate vârstele, cu mult râs şi lacrimă, care pledează pentru frumuseţea sufletului uman şi trage un semnal de alarmă asupra vieţii societăţii actuale în care trăim!

***
Claudia Motea a fost remarcată nu numai datorită talentului său actoricesc, dar şi pentru cel de dramaturg/scenarist, atât în ţară, precum şi în străinătate, obţinând mai multe premii şi distincţii din partea unor instituţii de prestigiu. The Theatre Film Festival London Canada i-a acordat titlurile de Best Actress, Best Original Script, Best Audience Award şi o nominalizare Brickenden Award. În anul 2015 a primit Premiul de Excelenţă în cadrul Galei Celebrităţilor, iar în 2016 a fost aleasă Femeia Anului la Gala „Femei de Succes”. În prezent este director artistic al Teatrului „Nostrum”, afiliat Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România şi preşedinte al Departamentului „Artele Spectacolelor” al Uniunii Artiştitor Plastici.

Rezervările se fac pe pagina de Facebook:

„Teatrul Arte dell’Anima”

https://www.facebook.com/teatru.artedellanima/

la numărul de telefon: 0733 060 033

sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro

Preţ bilet: 30 lei

Durată: 1h 5’

Adresa: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, Bucureşti

*Biletele sunt disponibile în reţeaua MyStage

https://www.mystage.ro/spectacole/puslamaua-de-la-etajul-13-909?af=41

şi la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

**

Preview:

Puslamaua de la etajul 13 de Mircea M. Ionescu, cu Claudia Motea, regia Vlad Stanescu-PREVIEW

Lasă un răspuns