Nicu GAVRILOVICI: Unui Om Bun

În mintea mea Logos și Agape (Cuvânt și Dragoste) sunt pilonii existenței. ,,La început a fost Cuvântul”…și ,,Dragostea nu va pieri niciodată”, iată extremitățile a tot ceea ce a fost, este și va exista frumos sub soare. Nu există nimic anterior Cuvântului, așa cum nu există nimic ce să poată supraviețui Dragostei.

Cele două cuvinte, ambele atribute ale dumnezeirii reflectă cum nu se poate mai bine atmosfera de Eden din Revista (literară) și grupul omonim. Slujitor în această catedrală a spiritului și literaturii, o femeie: doamna Mariana Gurza…un suflet ales, chemat și înzestrat pentru această nobilă dar istovitoare muncă.


Sunt poate cel mai puțin în măsură de a reliefa un caracter de Om înnobilat cu aura dragostei de Dumnezeu și de aproape, dar o fac datorită faptului că sunt unul dintre beneficiarii mâinii întinse și a candelei mereu aprinse a sufletului domniei sale.


Motiv pentru rostesc în scris un simplu călduros și sincer ,,mulțumesc!”. Cu toată prețuirea, mă înclin în fața unui Om Bun…

———————–—————–

Nicu GAVRILOVICI

28 octombrie, 2018

Lasă un răspuns