Maria FILIPOIU: Radio ProDiaspora, o mare onoare!

O mare onoare să fii prezent în edițiile emisiunii „Artă Șiință și Religie – În Căutarea Drumului Comun” – realizator Mioara Gram, difuzată de Radio ProDiaspora, este o mare onoare!

Stimată doamnă Mioara Gram, sunteți mereu surprinzătoare cu daruri spirituale pentru cei care vă prețuiesc și vă adoră, daruri ce rămân în caseta celor mai nobile sentimente! Orice participare mă emoționează și mă împlinește spiritual, încât nu sunt cuvinte care să-mi exprime bucuria nemărginită, nici mulțumirea pentru cei care fac posibile reverberațiile gândurilor. Vocea caldă a realizatoareai și prezentatoarei Mioara Gram vibrează în pieptul fiecărui participant, pe acorduri din pulsațiile inimii.

M-am îndrăgostit de această emisiune și de frumusețea sufletească a celor ce contribuie la realizarea ei, de prima dată, când prietenul Val Răzeşu – colaborator al emisiunii – m-a invitat să particip și a stăruit în stângăcia mea, încât nu m-a lăsat să renunț, iar de atunci am participat, cu mare bucurie la fiecare ediție. Îți mulțumesc din suflet, prieten devotat Val și mulțumiri tuturor pentru primirea deosebită în rândul ascultatorilor! Cum să nu te îndrăgostești de oamenii speciali?

O stimă deosebită îi port domnului George Roca – jurnalist și scriitor de renume mondial – primul care mi-a remarcat creațiile în revista „Confluențe Literare”, în urmă cu mai bine de 5 ani, și m-a invitat să particip la antologiile „Simbioze Lirice”, fiind și grafician la Editura Anamarol (având ca director pe dna Rodica Elena Lupu), închegând, astfel, prietenii eterne.

Nu pot uita de aprecierea celorlalți colabora-tori: Anca CheaitoLili Lazar și de prietenii care mi-au citit și ascultat contribuția din participări, prin generozitatea dnei Mioara Gram.

Tuturor, mulțumiri călduroase!

Felicitări și cât mai multe ediții încununate de succes realizatorilor Radio ProDiaspora în frunte cu doamna director – Ecaterina Cîmpean, și în special dnei Mioara Gram – realizator și prezentator „Artă Știință și Religie – În Căutarea Drumului Comun”.
La mulți ani sonori, cu ocazia aniversării a unui deceniu de la înființare!

Admirație și prețuire tuturor!

Cu drag pentru cei dragi,

Maria FILIPOIU

Mai 2019, București (România)

Colaborator al emisiunii:

„Artă Știință și Religie –

În Căutarea Drumului Comun”

Radio ProDiaspora

https://www.liveonlineradio.net/germany/radio-prodiaspora.htm

 

 

 

Lasă un răspuns