Ioan Nicolae MUȘAT: Aproape de ASCIOR, pentru bucuriile omului!

Și prezentul dar și viitorul asociației ASCIOR sunt în mâinile Domnului!

Viața m-a tras pe roată în toate felurile și am învățat că doar râvna, nădejdea, strădania și dorul sunt ale noastre, ridicările și căderile noastre, ca oameni și popoare, sunt în mâinile Domnului!

Dar ce te faci atunci când neputințele îți acoperă toate puterile?? Ce trebuie să facem și nu facem atunci când avem încă puterea de a le face, se răzbună crunt…

După ce fixăm data Conferinței Naționale pentru Civilizația Creștină „Uniți prin Credință”, probabil după 15 oct.2018, trebuie să fixăm și data Adunării generale ASCIOR (între 20 și 30 octombrie) unde trebuie să luăm decizii foarte importante privind și prezentul dar și viitorul asociației ASCIOR!
Prin Statutul asociației trebuie să rămân două mandate (2X4 ani) la președinția asociației pentru a pune asociația pe un anumit făgaș al atitudinii, credinței, culturii și al abordării acelui unic naționalism corect și binefăcător, cel adus de Hristos Domnul, pe un făgaș clar și veșnic al culturii naționale autentice!

Avem obligația să luptăm pentru viața ÎN ROMÂNIA a copiilor și nepoților noștri, avem obligația să luptăm cu toate armele ințelepciunii și inspirației pentru a ne aduce acasă românii plecați de generații, dar mai cu seamă, a celor plecați în ultimii 30 de ani!

Avem obligația să refacem Nădejdea Națională, avem obligația să stopăm distrugerea, dezmembrarea și vinderea țării, avem obligația de a trăi și de a muri pentru adevăratul Dumnezeu și pentru România!

Încercăm să facem multe, programe avem și încă foarte ambițioase, începem un amplu program de reorganizare a asociației, un amplu program de finanțare, un amplu program de extindere, dar, ce ne facem cu implicarea membrilor fondatori?

Ce ne facem că 60-70 % din membri fondatori ASCIOR nu vin la manifestările asociației nici măcar în Buzău, ce să mai vorbim de manifestările în București, Tulcea, Orhei, Chișinău, Cernăuți? Ce ne facem când 60-70% din aceștia nu-și plătesc nici măcar cotizația? Îi anunț pe toți membri ASCIOR (pe această cale statutară) că la Adunarea generală ASCIOR vor fi suspendați sau excluși toți membri care nu-și plătesc până atunci cotizația, căci este mai bine să rămânem cu 50-60 de membri ASCIOR conștiincioși decât să avem 200 de membri ASCIOR pe hârtie, care nu sprijină în niciun fel asociația.
Prezentul și viitorul ASCIOR stau în implicarea noastră pentru a împlini sarcinile ce ni le-am asumat. N-o facem, atunci în zadar avem 10-20 de filiale în țară și peste hotarele țării, în zadar strângem 10-20 de sponsori, în zadar primim titlul de asociație de interes public! Sunt foarte mulți care nu înțeleg faptul că nu se poate să vinzi o sută de reviste din opt sute, toate, toate costă, roll-up-uri, reviste, activități, sonorizări, afișe… toate costă iar aceste costuri trebuie acoperite de undeva!

Pentru revigorarea asociației este nevoie în primul rând de implicarea tinerilor în fiecare zonă sau filială, dar mai cu seamă a tinerilor din Buzău, care să poată prelua funcțiile începând chiar de la cea de Președinte ASCIOR sau cea de Director General ASCIOR. Pentru aceasta avem mare nevoie ca tinerii să se implice, să descopere ce am făcut și ce avem a face, să-și asume responsabilitatea implicării cu tot sufletul și toată nădejdea în reformarea societății românești nu oricum, ci prin dreapta și sfânta credință!

Acești tineri sunt cei care vor duce asociația ASCIOR și revista Orizonturile Bucuriei mai departe, aceștia vor gestiona tot ce încercăm noi să le lăsăm, aceștia vor da în continuare premii elevilor și studenților, aceștia vor organiza activitățile ASCIOR în țară și-n afara granițelor!

Așteptăm tinerii să se implice, așteptăm membrii fondatori și membri ASCIOR să se implice pentru ca Buzăul să-și poată împlini misiunea ce-o are de împlinit prin toate, dar și prin asociația ASCIOR!
Mulțumesc și acum dar și cu alte ocazii tuturor membrilor și simpatizanților ASCIOR care au contribuit cu ce au putut pentru ca asociația să poată avea o așa creștere deosebită! Reverență tuturor acestor oameni de suflet datorită cărora asociația ASCIOR încă funcționază și încă mai poate deschide filiale!

Este timpul să dăm deoparte atitudinile de grup pentru a acționa împreună pe o platformă națională a credinței și românismului, pe platforma culturii strămoșești, autentice, situația națională și internațională ne obligă să acționăm și URGENT dar și EFICIENT!

Îi rog pe toți membrii și simpatizanții asociației ASCIOR să distribuie acest anunț pentru a reuși să strângem fondurile de la cei întârziați dar, mai ales, ca să mobilizăm tineretul în aceste activități pentru credință și neamul românesc!

ASCIOR pentru bucuriile omului!

———————————

Președinte fondator ASCIOR

Ing. Ioan Nicolae MUȘAT

15 august, 2018

Lasă un răspuns