ÎNCEP ÎNSCRIERILE pentru „ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME” STARPRESS CANADA , 2021 / EDIȚIE BILINGVĂ, ROMÂNĂ-ENGLEZĂ / CONTEMPORARY WORLDWIDE ROMANIAN WRITERS ANTHOLOGY – STARPRESS CANADA, 2021

REVISTA INTERNAŢIONALĂ “STARPRESS    REALIZEAZĂ

„ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME” STARPRESS 2021 (EDIȚIA BILINGVĂ, ROMÂNĂ-ENGLEZĂ)

CONTEMPORARY WORLDWIDE ROMANIAN WRITERSANTHOLOGY –  STARPRESS 2021

 

                  SUB EGIDA LIGII SCRIITORILOR  ROMÂNI(al carei presedinte este scriitorul AL. FLORIN ȚENE !

 

ÎN ACEST SENS se vor realiza ÎNSCRIERILE SCRIITORILOR la SECŢIUNILE POEZIE, PROZĂ, ESEU, INTERVIU, CRITICĂ  LITERARĂ, CĂLĂTORII  etc., începând cu dată de  5 septembrie 2020.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile în urma selecției!

Pentru selecție așteptăm câte două materiale, poezie, proză, eseu etc). Colaboratorii care au mai publicat materiale în revistele noastre NU MAI PARTICIPA LA SELECȚIE, SE POT ÎNSCRIE DIRECT.

Condiţii de participare:

1 – Se primesc doar materiale culese pe calculator, corp litera 12, format word doc., cu diacritice.

2 – Materialele vor totaliza 4 pagini A4, împreuna cu traducerea în limba engleză, 2 pagini în limba romană, 2 pagini în limba engleză , în care intră și un scurt cv    și o poză în jpg.(la secțiunea poezie – poeziile se vor încadra pe două coloane, stânga – română, dreapta- limba turcă), ca şi la edițiile anterioare. (se pot    publica si mai multe pagini pentru scriitorii care doresc.)

Pentru a veni în sprijinul scriitorilor care nu au traducător  în limba engleză, avem o colaboratoare care traduce literature.

SCRIITORII CARE DORESC SA AFLE ALTE DETALII DESPRE ACEST PROIECT  SI DORESC SA SE INSCRIE – SUNT RUGATI SA NE CONTACTEZE PE MESSENGER sau e-mail !

 

Ligya DIACONESCU

–     Director general    – Revista Internaţională STARPRESS 

–     Vicepresedinte al Ligii Scriitorilor Români 

 –    Membru al Clubului de Presa Transatlantic

 –    Membru fondator al „Association des mass-médias et  journalistes d’expression roumaine sans frontière”./24 sept.2011/  QUBEC, Canada

–     Membru de onoare al Asociației Profesorilor  universitari din  Canada / ACRUPO

 

Lasă un răspuns