Eleonora SCHIPOR: Ziua Internaţională a Ocrotirii Copilului

În fiecare an în preajma  zilei mondiale a ocrotirii copiilor la CIE Cupca se organizează felurite măsuri pentru elevii noștri. Excursii, odihnă activă în sânul naturii, filme cu desene animate pentru cei mai mici, desene cu cretă colorată pe asfalt (dacă ne permite vremea), răsfoirea unor cărți cu imagini în culori, jocuri distractive etc.

 

 

            Deoarece la acest sfârșit de mai, printre nori și ploaie, am avut parte și de câteva zile calde, copii, împreună cu conducătorii și diriginții de clasă, au reușit să se odihnească în sânul naturii, admirând frumusețea câmpiilor doldora de flori, ascultând ciripitul păsărelelor din poienițele pădurii, bând apă curată ca lacrima din izvoarele pitite sub dâmburile acoperite cu iarbă deasă, dar principalul jucându-se pe îndelete.

            Or, odihna în sânul naturii, aerul curat, dispoziția bună și senzația de vacanță, te fac să te simți cu adevărat fericit.

 

 

            Am selectat doar câteva îmagini, care ne reflectă, cât de fericită poate fi doar copilăria, unde elevii clasei a 2-a se odihnesc împreună cu harnica lor conducătoare  de clasă, doamna Viorica Marcu, într-o mândră poieniță din pădurea din preajmă.

            Lor, dar și tuturor copiilor din lume le dorim o copilărie fericită, pașnică, frumoasă, plină de vise, care poate se vor realiza. Doamne ajută!

———————————-

Eleonora SCHIPOR,

Cupca, Ucraina

1 iunie 2019

Lasă un răspuns