Eleonora SCHIPOR: Urări de suflet din ,,Țara Fagilor”

Un nou an plin de realizări!

Un nou an bate la fereastra sufletului și a inimilor noastre. 2018 se va instala pe tronul celor 365 de zile încununat de dalbe sărbători.

Iar sărbătorile de iarnă  sunt un minunat prilej pentru a le oferi celor dragi urări de bine, pace, sănătate, speranță în viitor, voie bună, bucurii, împliniri, noroc, fericire, înțelegere, atmosferă de sărbătoare în case și în suflete.

             Sfântul Nicolae, Anul Nou, Crăciunul, Sfântul Vasile, Iordanul, Sfântul Ioan – sunt acele sărbători  de iarnă ce ne aduc o atmosferă deosebită în viața noastră, o atmosferă cu totul aparte.

            Cu acest deosebit prilej oferim cele mai sincere urări de bucurii și împliniri în noul an redacției revistei «Logos și Agape». Cititori, colaboratori și admiratori cât mai mulți și fideli în noul an și întotdeauna. Stimată doamnă Mariana Gurza!

Fie ca Măria sa Muza să vă însoțească la scrierea unor materiale interesante și folositoare. Succese, spor, dârzenie, cutezanță, dragoste de neam, grai, baștină, draga noastră Bucovină și oamenii noștri deosebiți.

            La Mulți Ani!

               Cu drag vă felicită membri cenaclului literar «Lămâița» și a cercului de tineri muzeografi de la CIE Cupca conduse de profesoara Eleonora Schipor. La aceste felicitări se alătură membri  filialelor de cultură românească «Mihai Eminescu» și «Golgota» din Pătrăuții de Jos.

—————————————

Eleonora SCHIPOR

Pătrăuții de Jos, Ucraina

20 decembrie 2017

Lasă un răspuns