Dr. Viorel ROMAN: Teocrația ortodoxă moldo-valahă (82) / opinii

AT: Aoleu! Tot respectul pentru curajul tău, dragă Viorel! Nu e de colea să vii cu argumente care nu sunt pe linia „corectitudinii politice”! (dar, după cît te ştim nu eşti „la prima abatere“)

EM: O excelentă adunare de idei, la care aș adăuga doar că nu trebuie să uităm că Lumea Bizanțului nici măcar nu a cunoscut Renașterea, nu a trăit-o, nu a asimilat-o, drept care nici vreo reformă n-are șanse. Cam așa cred eu…

DG: Draga Viorel, ai dreptate in analiza ta lucida asupra societatii romane. Marea Unire a introdus in Transilvania si Banat, coruptia valaha de la Bucuresti, mitocanismul, smecheria si hotia. Incet, incet toate posturile importante din administratia noastra (inainte de tip german) au fost ocupate de „mititeii” de la Bucuresti, Craiova, etc.

Bine-nteles ca si in Ardeal/Banat a existat un potential de ciurucuri umane, vreo 10 -15% putori, betivani, smecheri si coruptibil de care s-a folosit Bucurestiul. Acum populatia romana, mai ales cea de la orase, influentata de o mass-medie ciudata si mai ales de TV care tot mai mult pare a fi un TV al tiganilor, incet se tiganizeste. Limba vorbita este acum ca a tiganilor de aici in anii 1950-60.

Nimic nu se va schimba in urmatorii 50 de ani. Nu exista material uman decent care este dispus sa lupte pentru democratie, natie, etc. Politicieni corupti, pusi pe japca se inconjoara si sunt sprijiniti de acelasi soi de oameni. Romanul, bun la suflet si ne-educat social-politic, iarta politicienilor orice abuz! Puscariasii deci conduc tara! Ce mai vrei?

Tragedia este ca o UE corupta si ea accepta starea de lucruri din Romania! Atata timp cat pot sa profite nemtii, francezii, austriecii, olandezii de resursele de aici, nu le pasa.Poate ca peste vreo 50 de ani, o noua „desteptare” si o noua ordine va fi posibila. Sansa ca Romania sa devina RRomania unde va fi sediul mondial al tiganilor (din India/Pakistan si pana in America Latina) este posibila.

https://ioncoja.ro/viorel-roman-romania-stat-mafiot/

https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf

Teocratia ortodoxa moldo-valaha (81)

… Biserica nationala, ritul, Statul, Partidul unic, glia … si Securitatea …

Securitatea-i de vină, bat-o vina! Eugen Matzota în dialog cu Viorel Roman (II.)

Eugen Matzota: Mă uit de fiecare dată la imaginile de atunci (de la Revolutia de Craciun 1989) și sunt șocat de cât de diferiți eram, naivi, aș zice, oricum mult mai puțin șmecheri decât azi, cinstiți în interior și, poate, și în societate.

Viorel Roman: Atunci era speranta refacerii unitatii crestine, a egalitatii ortodocsilor cu occidentalii. Nu a fost sa fie si acest serial ne ajuta sa intalegem de ce si cum a ajuns tara la mana șmecherilor, tiganilor romanes romi, ca jumatate din forta de munca activa sa refuga in occident.

http://www.gandaculdecolorado.com/tiganizarea-romanilor/

http://romaniamare.info/tiganizarea-romaniei/

http://www.logossiagape.ro/2019/02/01/dr-viorel-roman-teocratia-ortodoxa-moldo-valaha-80-81/

https://www.facebook.com/LOGOSsiAGAPE/

–––––––––––-

Dr. Viorel ROMAN

1 februarie 2019

 

*Materialele publicate nu reprezintă și punctul de vedere al revistei, responsabilitatea asupra conținuturilor acestora revenind, în totalitate, autorilor.

One thought on “Dr. Viorel ROMAN: Teocrația ortodoxă moldo-valahă (82) / opinii

Lasă un răspuns