Ben TODICĂ: Celula SF 3 (terorism, zombi și Dracula sau părerea unui locuitor)

Azi, pericolul umanității este terorismul corporatist și lăcomia „zombilor” financiari. Corporațiile terorizează competiția iar goana după bogație îi transformă pe aceștia în Zombis. Adică trupuri umblătoare lipsite de viață sau capacitatea de a simți viața. Cei bogați, adică zombi folosesc această pandemie ca să-și realizeze viziunea lor Orwelliană, de înrobire a întregii planete.

În momentul de față mai puțin de jumătate din populația muncitoare au un loc de muncă. E mai rău decât în perioada anilor ‘20-‘30 ai depresiei. În această luptă pentru supremația tehnologică între America și China, populația suferă o scădere a nivelului de trai. Toate corporațiile „astea mari”, după ce au înghițit toate afacerile mici s-au hotărât să schimbe sistemul de administrare al economiei mondiale și cu aceasta standardul de viață al omului de rând, adică aproape majoritatea. În această luptă au de câștigat doar orgoliile umflate ale bancherilor, toate jucate pe table vii de șah, formate din viețile majorității. Deci imaginați-vă un teren de fotbal cu o iarbă frumoasă în care firele de iarbă suntem noi poporul, iar ei bogătașii vor alerga în lupta lor pentru a marca goluri călcând pe noi și terfelindu-ne, ca în final să nu mai rămânem decât câteva fire răzlețe, iar în a doua rundă cele terfelite să fie înlocuite cu fire de plastic, adică roboți. Americanii sunt conștienți că asiaticii au ca avantaj câteva goluri marcate și, dacă nu trag tare ca să câștige lupta tehnologică vor rămâne în urmă, pe locul doi pentru totdeauna. Chinezii au devenit rapizi și ieftini și vor acapara întreaga piață mondială. Vor accepta oare americanii?

Pentagonul și industria de război americană este îngrozită de această stare de lucruri. De fapt, această frică a fost semnalată prin comportamentul lor global cam de multișor timp în urmă, de când au început mai intens activitățile militare. Teama  că China va domina inteligența artificială i-a băgat în sperieți acum vreo doi ani în urmă. După ce au cărat toată industria capitalistă de patruzeci de ani încoace în China ca să-i mulgă de mâna ieftină de lucru, acum au realizat că datorită legilor lor diferite de organizare și control a pieței de producție și de desfacere ei, americanii nu mai au capacitatea să-i controleze și să-i dirijeze tehnologic și comercial. De exemplu: populatia Chinei e de aproape două miliarde, ei nu au destui doctori ca să-și servească populația, așa că vor dezvolta o tehnologie digitală prin care să-i consulte și să le administreze tratamentul efectiv. În schimb, America are suficienți doctori ca să-și servească personal întreaga populație și, ca atare nu va avea nevoie de o astfel de tehnologie. Dacă nu o vor dezvolta și aplica și ei la rându-i riscă faptul ca întreaga populație americană să renunțe la serviciile doctorilor care sunt foarte scumpe și să recurgă la serviciile digitale ale Chinei, via internet și să obțină tratamente la un preț de nimic. În acest context, industria medicală și farmceutică americană va da faliment. Ori industria farmaceutică e cea mai mare afacere din America și cei mai mari sponsori ai lobiului american. Să nu uităm că America are cel mai prost sistem de servicii medicale din lume – nu ai bani… ești mort la ușa spitalului. Actorii cei mai speriați că vor pierde piața sunt: comunitatea inteligentă, industria militară și Valea Siliconului. Acum veți înțelege mai bine că toată această mișcare globală împotriva virusului corona este direcționată înspre controlul populației și a implimentării noilor legi.

Se intensifică supravegherea și controlul maselor de oameni atât în grup cât și individual pentru a preveni din timp exploziile de împușcări și demonstrații în masă. Legile vor fi implimentate în jurul protestelor și violenței generate în comunitățile grupurilor afectate. Toate aceste legi introduse preventiv, de moment spun ei, de fapt rămân pentru totdeauna precum The Patriot Act introdus de Bush în 11 septembrie. Deci supravegherea în masă a populației, spun doctorii nu îi ajută cu nimic pentru a identifica bolnavii sau să combată infecția, ceea ce confirmă, intenția introducerii ca un act de control al populației a acestor legi. În ciuda concluziei specialiștilor în medicină care spun clar că nu ajută la nimic în combaterea virusului, Securitatea decide să o lase implimentată (decizia) ca să continue cu supravegherea și spionajul poporului. Mai rău ca-n comunism.

Valea Siliconului nu poate refuza ordinul guvernului de a încălca legea proprietății spațiului individual. Trump se folosește de covid ca să implimenteze comerțul prin internet și introducerea automobilului electric remote controlat. Constructorii de mașini deja susțin că omul este un pericol social înclinat spre accidente, pe când robotul nu. Mașinile fără șofer sunt aici să stea și deasemeni comerțul digital pentru întotdeauna. Oamenii se vor obișnui să facă piața, cumpărăturile prin internet. Se vor elimina banii gheață și cardurile în mai puțin de zece ani. Inteligența artificială înseamnă pierderea multor locuri de muncă și a spațiului intim. De exemplu, în China dacă vrei să mergi la plajă, nu poți intra dacă nu ai documentul de identitate. Eu ca străin a trebuit să mă duc la birourile zonei cu pașaportul ca să obțin permisie să intru pe plajă. De asemenea, ca să circuli cu metroul sau alt mijloc de transport trebuie să scoți bilet de la mașina automată, unde trebuie să te identifici întâi cu documentul de identitate și apoi să plătești cu un card de la banca lor chineză (card pe care nu-l poți obține dacă nu ești cetățean chinez). În concluzie, eu ca să circul cu metroul a trebuit de fiecare dată să mă rog de un localnic să-mi scoată bilet și să-i plătesc acestuia în bancnote sau monede. Dacă ești singur, ești pierdut. În cazul ăsta îți pierzi libertatea internațională. Cu bacnota te descurci în toată lumea, însă cu roboții și banii digitali s-a terminat. Devii blocat în drum.

Toți banii pe care Trump i-a oferit ca ajutor săracilor sunt de fapt destinați tot bogătașilor. Săracii se înrobesc din ce în ce mai tare căci mai târziu vor trebui să-i înapoieze, pe când profitul bogătului merge înainte. Vestul pune în pericol libertățile cetățenilor lor în favoarea câștigării bătăliei AI (inteligență artificială) cu China fără să realizeze că, în final îi va costa mai mulți bani investiția în roboți și întreținerea lor. Dacă poporul nu muncește, nu câștigă bani și atunci cu ce vor cumpăra produsele fabricate de roboții tăi. The GREAT Economical Revival Grup care va produce o societate avansată și îndestulată în viitor, spune Casa Albă. Bogătașii țin la banii lor și frecventează aceleași cluburi și nu vor permite nimănui să intre în ele. După 11 septembrie, americanii au trebuit să renunțe la multe drepturi în favoarea protecției lor. Li s-a spus acest lucru, iar acum li se cere să renunțe și la stilul de viață și la visul american ca să fie feriți de virus, fără să realizeze că toate aceste cereri și renunțări vor fi implimentate pentru todeauna și în plus poliția a cerut permisie să aresteze pe perioadă nedefinită persoanele suspecte a fi capabile de a produce infracțiuni fără ordin de arest de la curte. Să folosească telefonul ca să depisteze din comportamentul și convorbirile tale dacă ești întreg la minte și apoi să te aresteze. Se zvonește un următor val de COVID prin septembrie când vor începe controlul populației prin AI supraveghere. Doamne ferește-ne!

Salvarea umanității stă în încetarea materialismului, consumerismului, tehnologizării greșite, inumane, deglobalizare, dezindustrializare, demecanizare unde nu-i necesară și înlocuirea muncii repetitive cu mașini unde munca manual până la îmbolnăvire este practicată și încetarea admirării și ridicării în slăvi a acelor care adună bani. Noi admirăm și ridicăm în slăvi criminalii și facem eroi din ei. Acești magnați care umblă cu șmecherii ca să nu plătească taxe ar trebui clasificați ca hoți și pedepsiți. Trebuie anulat dreptul de a reduce taxele. Un stat nu poate exista fără contribuția cetățenilor. Suntem termitele care mănâncă pământul până se ramolește. Ce specie iresponsabilă suntem cu nerespect pentru viața din jur, pentru creație. Corporațiile au devenit teroriștii civilizației și ai vieții pe pământ. Pentru profit ei investesc în tot felul de scheme și capcane, improvizații, falsificări, chiar imitații în alimentație fără să le pese de sănătatea și viitorul nostru. Economia a devenit o plagă, o molimă, un cancer care ne îngroapă pe toți. I-a transformat pe cei bogați în zombi care nu mai simt și nu mai văd nimic în jurul lor și merg lacomi înainte peste cadavre, iar dacă nu reușesc, se aruncă de la etaj. Păi,  avem nevoie de astfel de oameni bolnavi în societate, care să ne hotărască soarta și viitorul? Ce le mai trebuie acestor „boșorogi”, ce nu le mai ajunge de nu pot sta liniștiți în banca lor să-și consume banii și să se bucure de zilele ce le-au mai rămas? Dar nu, ei preferă să ne muște ca un vapir de gât, să ne injecteze cu venin și să ne țină așa până ne suge tot sângele din vene. E normal să fie așa? Pe fermierii care produc mâncare, alimentele de toate zilele în numele banului, corporațiile le forțează să se sinucidă cu sutele pe pământ pentru că nu își pot valorifica munca. Specii de insecte dispar cu sutele, și toate astea în numele profitului distrug balanța ecologică a pământului.

Nu vă dați seama domnilor care doriți să interveniți în densitatea vieții pe pământ că ucideți planeta? E o sinergie între viețuitoare și natură precum sinergia din vin care transformă mustul în licoare dătătoare de forță. Omori fermenții din must și vei obține poșircă, apă murdară, zoaie, ceea ce se va întâmpla cu planeta Pământ dacă continuați să vă considerați dumnezei. Natura ne hrănește de milioane de ani și evoluăm în funcție de dezvoltarea, armonia și curățenia naturii. Voi modificați porumbul să fie puternic și rezistent, la fel o va face și buruiana, se va adapta și va deveni și ea de plastic și fără viață cum o au fructele modificate genetic de voi, fără gust. Da, știu că o să-mi recomandați să adaug sare și zahăr după gust ca la urmă voi să nu realizați că alergăm disperați plini de diabet și hipertensiune. Unul din trei americani suferă de o formă de cancer din cauza alimentației, spun specialiștii. Mi-aduc aminte de golanii din piețe cu bobul și trei pahare cum prosteau lumea și le lua banii. Aceiași golani ne conduc azi și își bat joc de societatea care încearcă să respecte și să se bucure de viață. Nu credeți că a sosit timpul să aducem justiția la etalonat? S-o aducem în fața națiunii ca să răspundă pentru imperfecțiunile create. Tirania și exploatatorii trebuie corectați! O economie extrasă prin furtul resurselor naturale și munca oamenilor a îngenunchiat pământul și umanitatea. Consumul acesta mare și cu viteză, al resurselor planetei distruge ecologia planetei și în următoarea sută de ani putem dispare ca specie. Planeta moare.

De ce credeți că se vrea introducerea inteligenței artificiale în școli și să fie eliminați profesorii, învățătorii, educatorii? Simplu de intuit; pentru ca vânzătorii de tehnologie să se îmbogățească. Deci, încă o dată, o altă sculă din geanta de lucru a omului este ridicată la rang de dumnezeu. Ăștia ne ard creierii cum vor. Au distrus locurile de muncă, educația, sănătatea, cărțile și librăriile și acum urmează mâncărica. Tot ce am învățat de la părinți și de la natură trebuie aruncat la gunoi, că ne învață ei…, acești golani, cu G mare, nesimțiți cu cele trei pahare și bobul cum se trăiește viața. Acum e momentul de dat cu șarlatanii de pământ! Aceștia sunt următorii exterminatori ai speciei umane, următorii naziști. Dacă înainte deveneai sclav prin cucerire de teritoriu, azi devii prin înrobire digitală.

Dacă nu întoarcem direcția în care suntem fugăriți înapoi, 90% din populația planetei vom sfârși ca emigranți în câmpuri de refugiați sau pungi de plastic. În ciuda tehnologizării și a propagandei bancherilor, azi, 80% din alimente ne vin de la micii fermieri. De ce, unu din trei americani au cancer azi din cauza chimicalelor?  Bucuria farmaciilor care vând medicamente.

Dacă distrugem fermierii și îi „cipuim pe toți”, spun bancherii, noi vom avea piețe noi de desfacere a roboților noștri și vom face agricultură prin inteligență artificială. Mâncare falsă, educație falsă, economie falsă, cunoștințe false și uite așa vom sfârși cu o trăire falsă. Când te vei întâlni cu termenul zero buget, „alarmează-te!” frate.

Singura soluție pentru vindecarea planetei, a ecologiei și omului este întoarcerea la natură și renunțarea la otrăvurile chimice. Ce face imperiul acum? Se dizolvă dinăuntru cam așa cum Dracula înjectează drogul extazului prin mușcătura sa și mori în plăcere, euforie pe măsură ce sângele îți este supt complet și te prăbușești. Dacă nu renunțați la parte din avere, ca să salvați imperiul va fi durere și întuneric pentru noi toți. E trist. Doamne iartă-ne că nu știm ce facem!

——————————

Ben TODICĂ

Melbourne, Australia

8 iunie 2020

Lasă un răspuns