Augustin OSTACE: Stingere de Sapiens

Coborâm, coborâm, întru chaos existențial şi deplorabilitate economico-financiară, de la Est la West şi de la Nord la Sud în Abendlandul nostru Occidental, tot mai migrantizat, tot mai pathologizat prin mutagenele Corona, tot mai abrutizat teroristic, între Germania şi Paris, între Nizza, Lyon şi Wien… Suntem uciși şi lichidați pe stradă, în cafenele, în biserici, în catedrale, în pieţe şi parcuri, prin politicile „umanitare” ale Westului disolut şi corupt din ultimii cel puţin 50 de ani…

Iar populaţiile occidentale aplaudă nemilos pe cei ce-l conduc înspre pieire şi neantizare, întru globalizarea de analfabetism şi imbecilism, fragmentați şi fărâmiţaţi de la Merkel la Macron, de la Michel şi der Leyen, de la Biden şi Harris, de la Uniunea (Anti) Europeană şi de la toţi scamatorii de politicianisme ale OREI ZERO!

ORA ZERO în istoria întregului Occident? Mai mult ca sigur, şi asta după aproximativ 3.000 de ani de civilizații Europene, maturate şi executate întru Asiatizarea Europeană, întru Islamizarea Europeană şi Africanizarea Europeană, aplaudând în (pseudo) parlamente şi (pseudo) guvernări, întreg toboganul accelerărilor înspre dispariție!

ORA ZERO în istoria Germaniei? Trei sute procente, şi asta după 2.000 de ani de civilizații pe Rhein şi Mosel, pe Elba şi Oder! Cele mai murdare străzi din lume, cele mai imunde parcuri, cea mai aberantă politică de leadership teutonic, toate însumate în patologicul catastrofic de Corona, întru vasalitate totală faţă de China, faţă de marele MAO, singurul în creştere economică şi neafectat (cel puţin aparent) de Corona!

ORA ZERO în istoria Americii? Patru sute procente sigur, indiferent cine va ieşi, Trump sau Biden, America este ultra-divizată, America este ultra-datoare, America este mega-înstrăinată faţă de principiile care au fondat-o acum 250 de ani! Vae victis, Yankeetum!

ORA ZERO in istoria Sapiens? Aici e aici, orice Specie pe Terra, se naşte, se dezvoltă şi încet, încet, se stinge! Este inexorabila lege a genezei, evoluției şi împlinirii, urmate de obosire, de decădere, de iraționalitate şi conflictualitate, care se împlinesc destinial în auto-pedepsirea de noi înşine, urmând durerosul bici al Creatorului…

Vom reveni întru detalierea nenorocirilor prezentate…

–––––––––

Dr. Augustin OSTACE

Köln Nord, Germania

21 noiembrie 2020

Lasă un răspuns