Alexandru NEMOIANU: Un adevărat scandal!

istoric-Alexandru-Nemoianu9.După cum se știe cercurile de opoziție din România, prin compromisurile și dubioasele Organizații Ne Guvernamentale (organizații care în fapt sunt oficine de promovare a intereselor străine) au căutat să declanșeze o stare de agitație și haos care să facă România neguvernabilă. Aceste încercări au eșuat. În stradă a ieșit un foarte mic număr de oameni, minuscul și fără urmă de autoritate în a revendica schimbări de guvern. Erau “crema” ONG-urilor, funcționarii lor și efectiv scandalagii permanenți, cei care din “protest”  își câștigă pâinea.
În acest context, personal, rămân uluit de timiditatea actualei administrații.
Aceasta administrație a fost aleasă prin vot direct și secret, în alegeri libere, în mod majoritar. Împlinirea mandatului nu este optativă pentru Guvern este obligatoriu. Guvernul are în spatele său votul majorității Românilor, deci voința națională și poate acționa fără opreliște. Deci acestea fiind spuse nu îmi dau seama care este cauza timidității exprimate de acest Guvern. Guvernul TREBUIE să împlinească reforma în justiție, să elimine aberațiile care fac cu putință existența “statului paralel”.

În același timp aceste ONG-uri, care și-au făcut profesie din destabilizarea României, trebuiesc puse la punct. Ceea ce fac ele este îndemn la seditie, la răscoală. Asemenea lucru nu poate fi tolerat. Dar ca să pună capac la toate am fost martori ai unei incredibile manifestări de aroganță “imperială” din partea Ambasadorului USA la București.
Acest individ, călcând în picioare orice formă de decență diplomatică, pur și simplu și-a permis să avertizeze, să amenințe Guvernul, repet, LEGAL ales al României. Aici nu mai este loc de “delicatesuri”. Pur și simplu nu poate fi acceptat ca România să fie tratată că o colonie. În momentul de față și confruntați cu asemenea agresiune diplomatică fără precedent , Românii se împart în două tabere: patrioți și trădători. Iar trădătorii (ONG-urile și adepții lor) ar trebui să fie tratați fără milă.

———————————

Alexandru Nemoianu
Istoric
The Romanian American Heritage Center

28  noiembrie 2017

Lasă un răspuns