Alexandru NEMOIANU: Pomanagii care se văicăresc

Am mai avut ocazia să spun că nu cu multă vreme în urmă în România a mai apărut o formație politică. O formație politică slăbănoagă dar care s-a autointitulat ,,salvatoare”. Acești “salvatori”, toți băieți de bani gata și întreținuți de rubedenii care și-au însușit fraudulos bogăția României, cei care s-au constituit în “patroni” prin ușa din dos și au alcătuit sinistra gașcă a “neamului prost ajuns în fruntea bucatelor”, ei bine acești răsfățați de bani gata se screm să ajungă și conducătorii bietei țări. Este bine să ne aducem aminte de câteva lucruri.
Inițial “salvatorii” se rezumaseră la București. După eșecul electoral avut acolo s-au gândit că a venit momentul să “salveze” și țara. Nici mai mult și nici mai puțin. Alcătuiți într-un partid, care și-a făcut “program din nenorocirea țării” , și-au dat repede “arama pe față”.
Fără mari delicatesuri și-au debarcat întemeietorul care, aparent, avea anume rudimente de instinct moral și s-au alcătuit în partida “spunem nu”, altfel formulat, ”scoală-te tu,că să mă așez eu”.
“Salvatorii” s-au constituit în cei mai aprigi promotori ai celor mai aberante cerințe ale sinistrelor Organizații Ne Guvernamentale (care sunt oficine de promovare a intereselor străine), participanți la abominatia #rezist și parte din jalnica mulțime a “imbecililor utili”.
Nu a existat măsură sau încercare de a face rău României pe care acești saltimbanci să nu o fi susținut.
Ei au stat împotriva reformei aparatului justițiar. Un aparat care devenise stat în stat și de fapt, mai exact “stat paralel”, au stat împotriva modestelor încercări de verticalitate în relația cu “apusul liberal” (în realitate “globalismul”, disoluția morală și cruzimea “elitelor transnaționale”). ”Salvatorii” au ajuns cea mai stridentă formă de anarhie malignă, acțiune anti națională, anti creștină și anti statală. Zbieretele lor sunt în spirit îndemnuri la sediție și personal nu înțeleg de ce autoritatea statală nu le tratează ca atare.
Dar iată că văicăreala intercontinentală a acestor pomanagii și atleți ai “sorosismului” a aflat o nouă manevră: “mișcarea” fără penali.
Aici trebuie să deslușim înțelesul cuvintelor. Ce înseamnă, în contextul folosit și creierașul “salvatorilor”, ”penali”?
Aparent asta înseamnă pentru ei majoritatea guvernamentală și, prin extensie, toți cei care stau în calea unei guvernări “salvatoare”. (Căci acești nătărăi zburdalnici sunt și plini de orgoliu, ei își chiar imaginează că ar putea guverna o țară; atunci când, cei mai mulți dintre ei, nu sunt capabili să își guverneze nevestele și copiii!). De fapt ce caută “salvatorii” este o deschidere publică. Majoritatea românilor, pe bună dreptate, nu îi iau în seama pe acești obraznici, și, mai exact, majoritatea nici nu știe că ei există. Deci prin aceste liste, ”salvatorii”, își imaginează că vor căpăta notorietate. Dar aici ei se înșeală; românii au bun simț și știu diferența dintre ce este fals și ce este autentic.
“Salvatorii” caută să promoveze un “referendum” “fără penali”. Dar ce despre penalitatea rubedeniilor lor? Ce despre penalitatea bunurilor fraudulos însușite de acele rubedenii? Acest “referendum” propus de “salvatori” este manifestarea grețoasă a unor pomanagii care se văicăresc. Dar mai ales “salvatorii” dovedesc crasă stultitie (vulgo dictum, prostie).
În față Românilor stă un referendum, cel despre definirea familiei ca unirea în dragoste între un bărbat și o femeie. În acest gen de referendum românii cred cu toată inima și pe cei care stau împotriva acelui referendum îi consideră gunoi uman. Iar cei mai violenți oponenți ai acestui referendum sunt exact “salvatorii”.
Nu am îndoială că acest partid de nimica va intra foarte repede într-o meritată uitare și că încercările lor anti-naționale vor eșua dar, până atunci, oare de ce mai fac oamenii ăștia umbră pământului?

–––––––––––––

Alexandru NEMOIANU

Istoric
The Romanian American Heritage Center

30 iulie, 2018

 

Lasă un răspuns