Alexandru NEMOIANU: Fără frică!

În următoarele săptămâni Neamul Românesc este chemat să afirme credința în bunul simț și cumințenia sa milenară sau să alunece pe o cale searbădă, noroioasă și spurcată. Câteva lămuriri sunt necesare.

De mai multă vreme ideologia noului imperiu globalist a stabilit ca punct de verificare și definiție a recunoașterii morale “de tip nou”, aderența la sodomie. Acest obicei și patimă dubioasă, a fost aureolată de către “globaliști” cu toate virtuțile posibile, de la “iubire” și până la mod de viață. Este cunoscută tactica a necuratului de a răstălmăci și minți cu nerușinare. Opțiunile, repet foarte dubioase, ale unor devianți au devenit standard de recunoaștere. De fapt această apologie a sodomiei este punctual culminant al iureșului care urmărește modificarea modelelor de comportament tradiționale și care finalmente urmărește eliminarea bunului simț și trăsăturilor care au caracterizat condiția umană până azi. Această înseamnă înlăturarea simultană a Credinței, a moștenirii istorice, a memoriei colective, a comunităților organice. În locul lor noua ordine mondială ”globalistă” voiește să așeze haosul moral, dizolvarea persoanei în număr socio-economic, în ”individ”, eliminarea comunităților organice: persoana, familia, Neamul și uniformizarea în mediocritate, lașitate, și singurătatea. În lume ar urma să existe doar dominația “elitelor” trans naționale și a “aleșilor”(?!), a plutocratiei celei mai sordide, sprijinită de armata imperiului alcătuită din roboți fără inima și fără constință, mașinării care știu doar să ucidă. Iar cine s-ar opune ar ajunge în lagăre de tip “Guantanamo”. Acest plan este fără urmă de îndoială de inspirație demonică. Puetm vedea cum tot ce este legat de tradiție este insultat și murdărit, de la satele noastre sfinte la personajele care dau duh copilăriei, Făt Frumos și Ileana Cosânzeana și până la modul sordid în care Maica Neamului Românesc, Biserica Ortodoxă, este insultată și atacată tot mai violent. Cât de dezgustător este planul de a înlocui Sărbătorile Românești Sfinte cu oțetul rău mirositor al unor invenții de tip ‘holloween” și eiusdem farinae este la vederea oricui. Acesta este planul și împotriva lui trebuie să stea persoana, familia și Neamul, așezate sub Credința în Dumnezeu. Iar complici la această dezgustătoare mașinație sunt Organizațiile Ne Guvernamentale, abominația #rezist, partidele nou create și care și-au făcut program din nenorocirea țării și masa nefericită și detestabilă a “imbecililor utili”, tinerei și tinerele mototoliți din naștere, gloate fără căpătâi și fără destin.

În ultima vreme, din nou, organizațiile satanice de tip Organizațiile Ne Guvernamentale abominatia  “#rezist” și partidele nătărăilor fripturiști, au fost mobilizate și a fost reactivată dimensiunea lor “militară”,capacitatea de mobilizare a “imbecililor utili”, a nefericiților care din amestec de lene și neputință de gândire autonomă zac sub influența lor sordidă. Suntem din nou bombardați cu “mesaje” în care ni se cere să acționăm contra referendumului pentru definirea Familiei sau, măcar, să nu participăm la vot. Apelurile se fac agresiv, insistent și de o rea credință care cutremură.
De fapt aceste “apeluri” și “mesaje” caută să înspăimânte populația. Caută să creeze un soi de frică pentru “consecințe”. Căci se vorbește despre “supărarea”, ”lipsa de acord”, a Bruxelles-ului pentru referendum și mai ales față cu un răspuns favorabil definirii răspicate a Familiei.
De fapt suntem martori ai fanatismului sălbatic al noii ideologii “globaliste”. În fond definirea Familiei nu face decât să reafirme ceea ce de mii de ani știm: că Familia este unirea dintre un bărbat și o femeie. Dar noua ideologie cu nerușinare caută să includă și unirea abominabilă și foarte îndoielnică din toate punctele de vedere dintre două persoane de același sex. O asemenea “unire” nefericită (nefericită, căci acei nenorociți nici măcar nu știu ce este bun) este o inovație și deci ar trebui să se recunoască sub alt nume, ”comisarii de la Bruxelles”, ”Turnul Eiffel” sau, după vorbele unui cântecel care îi definește, “duru-duru”. Dar dincolo de orice acest fanatism nerușinat trebuie stăvilit.
Nimănui nu trebuie să îi fie frică de acești nenorociți. În numele demnității naționale TOȚI și Fiecare Român ar trebui să meargă să voteze și să spună răspicat că Familia înseamnă unirea între un Bărbat și o Femeie, în dragoste. „Unirile” de alt fel să rămână apanajul maidanelor insalubre și degeneraților fără destin.
Necuratul și uneltele lui,ONG-urile și “imbecilii utili”, sunt în realitate niște paraziți fără valoare. Nu aceste epave morale vor putea preschimba căldura sfântă a căminului românesc și dragostea pentru prunci. Succesul referendumului pentru afirmarea Familiei, ca unire în dragoste a unui bărbat și a unei femei, va însemna că dezmățul și nerușinarea ideologiei “globaliste” se apropie de sfârșit. Depinde de fiecare Român ca acest lucru să se înfăptuiască. Nu va temeți!

P.S. Personal voi reveni pe această temă și voi cauta să denunț toate încercările ce se vor face împotriva referendumului.

–––––––––––––

Alexandru NEMOIANU

Istoric
The Romanian American Heritage Center

8 mai,  2018

Lasă un răspuns