Alexandru NEMOIANU: Despre propaganda disoluției

Asistăm în acest timp istoric pe care îl trăim la un fenomen fără precedent:condiționarea mentala a unui număr copleșitor de oameni. Acest fenomen sinistru a devenit posibil ca urmare a unui număr de circumstanțe. În primul rând a fost acțiunea, începută cu multe secole în urmă, de subminare a Credinței și mai cu seamă a celei creștine și încă mai exact a Bisericii așezate de Iisus și de Apostoli. Revoluția industrială și apoi răspândirea tehnicii a făcut că oamenii și oricum cei din orașe, să fie complet înregimentați, transformați în număr socio-economic. Rupți de rădăcini, rupți de comunitățile organice, obligați să lucreze monoton și necontenit,aceștia au devenit masă ușor de manipulat.Mai apoi ideologii sinister, Marxism, Nazism, au exploatat și eliberat cele mai josnice instincte, au produs o “descompunere accelerată” a societății. Iar în momentul de față acest vid spiritual este exploatat fără milă de profesioniști ai răului. Noua otravă se numește “relativism” și “societate deschisă”. Câteva exemplificări pot fi de folos spre înțelegerea dezastrului.

În Noiembrie 2016 alegerile prezidenţiale din USA, în ciuda presiunilor făcute de administraţia atunci existentă și ale unei media părtinitoare până la delir, Preşedinte a fost ales Donald Trump.

Victoria lui a fost comentată în fel și chip dar cauza esenţială a fost și este cu grijă ocolită.

Alegerea lui Trump a fost un semn de protest şi exasperare. Protest şi exasperare față de un sistem politic care nu mai avea nici o legătură cu interesele majorităţii Naţiunii Americane.

Un sistem care generase şi garanta o diferenţa obscenă între bogaţi şi săraci,în care mai puţin de 1% din populaţie are în stăpânire circa 90% din avuţia celei mai bogate ţări din lume. Un sistem care a transformat Republica într-un imperiu mondial și mai exact într-un “imperiu sodomit”. Un sistem care prin ideologia lui, a unui materialism consumarist vulgar şi prin bestiala “corectitudine politică” urmăreşte să transforme populaţia în roboţi imbecilizaţi. Deci împotriva acestui sistem şi a candidatului său,  Hillary Clinton, a votat Naţiunea Americană. Nu este vorba dacă Trump este “mai bun”, el este un demagog și egocentrist maladiv. Dar alegerea lui a arătat că populația este exasperată cu “status quo”.

În condiţiile în care diferenţele dintre cele două partide care există în USA nu există, a fost singura posibilitate de a încerca repararea sistemului. Şi să fim foarte lămuriţi. Cei care au ales această cale de protest nu sunt cei care detestă America, sunt cei care iubesc America şi vor să o facă mai bună şi mai dreapta către toţi fii ei.

Alegerea lui Donald Trump nu înseamnă că el va reforma sistemul, de fapt el este o emanaţie a sistemului, dar un alt lucru se poate întâmpla.

Fiind din afara sistemului politic şi nefiind un politician,Donald Trump, prin autoritatea oficiului pe care îl controlează, poate sparge structurile care fac sistemul amintit să funcţioneze. Aşa se explică opoziţia pe care o fac lui Trump tot ceea ce alcătuieşte “statul profund” (adică serviciile de securitate, funcţionărime, etc. Ceea ce, în alte părți este cunoscut ca „sistemul paralele”) cărora li se adugă o media care efectiv este furibundă,cu spumă la gură şi TOATE Organizațiile Ne Guvernamentale. Organizaţiile care manipulează populaţia în jurul celor mai obscure şi dubioase lozinci (homosexualitate, ant-creștinism, etc.). Aceste ONG-uri sunt factori de divizare și înregimentare. Fiecare ONG este specializat pentru un anume fragment social, după vârstă, ocupații, orientări și caută să izoleze cât mai mult pe membrii săi de restul societății. În același timp toate ONG-urile sunt supravegheate de un “centru” al răului cu perspectiva globală.Atunci când acest “centru” decide,ONG-urile declanșează dimenisunea lor “militară”, respectiv capacitatea de a își adună membrii și a îi scoate în stradă. Acești atleți ai răului pot fi lesne recunoscuți după practica lor de își insultă adversarii în chip grosolan. În aceasta se poate recunoaște o practică curtiera aparținând împărăției întunericului. O mențiune speciala trebuie făcută față de cei care servesc propaganda răului, în lume și în România.

Sunt intelectuali mercenari, lipsiți de orice reflex moral, în nimic diferiți topologic de cele care practica ”cea mai veche meserie din lume”. În spatele “argumentelor” lor se afla strict voința de a sluji un patron. Sunt lipsiți de orice sentiment de rușine spirituală. Obrazul lor poate fi înroșit doar cu lovituri de palma. La orice schimbare de regim sunt gata din nou să slujească orice cauză, pentru un blid de linte sau, la caz, pentru treizeci de arginti. Ce este cu adevărat înspăimântător este ca ei pot spune adevărul dar doar din oportunism. Sunt atâta de mulți și ar fi inutil să spun nume, fie și selectiv. Dar acești mercenari ai răului și ai lipsei de bun simț, în România, pot fi văzuți în jurul “revistelor” subsidiate de stat, în jurul gazetelor, subsidiate de Soros, în găști închise, care toate împroașcă venin, negativitate și oțet spiritual. Desigur și acești indivizi de nimca sunt asociați cu ONG-uri.

În România, ca peste tot în lume, acele organizaţii sunt finanțate şi controlate de către financiari ale căror interese sunt identice cu cele ale sistemului amintit, al “globalismului sodomit”. Organizații care promovează, de fapt, interese potrivnice celor care demonstrează, din inconştienţă şi spirit imitativ. Deci toate aceste ONG s-au coalizat sub un semn, #Rezist . Iar cu asta ajungem foarte aproape de “casă”.

Nu este întâmplător că în România OGN-urile s-au găsit adunate sub acelaşi semn. Nu este coincidenţă că ele folosesc acelaşi #Rezist. Este dovadă că ONG din întreagă lume sunt controlate de aceiaşi voinţă şi că în România acea voinţă se cheamă George Soros. Nici măcar nu mai are importantă că, pentru orice Român cu bun simț, bănuiala că cineva ar sta sub influienţa lui Soros are efectul unei sonore flatulante publice. Altceva are importantă.
Importantă are faptul că aceste ONG sunt un cancer mondial. Ele promovează şi împrăştie acelaşi venin în toată lumea. Otrava “globalismului”, a pierderii în anonimat şi număr socio-economic, a distrugerii oricărei individualităţi naţionale, a ştergerii Credinţei. Că acest “globalism” și-a pierdut orice urmă de credibilitate morală este limpede. ”Globalismul” se încurcă în propriile sale minciuni și se destramă dinauntru. Spre exemplu “globaliștii” sunt furibunzi față de cererea Cataluniei de a fi stat independenta, dar în chip entuziast au sprijinit, cu bombe, „independența” Kosovo. ”Globaliștii” condamnă demonstrațiile din Franța, dar încurajează h aos social în Venezuala. Iar exemple similar pot continuă la nesfârșit. Care este consecvența? Dar iarăși, să revenim,la și despre cei care se alătură ONG-urilor în România.

Este vorba că un prea mare număr de Români slujesc, din ignoranţa sau din prostie, interesele celora care nu vor binele României și al Românilor. Sunt slugi pe gratis ale celor care îi hingheresc. Sunt mulţi, şi personal cred că cei mai mulţi, care sunt aflaţi sub semnul #rezist sunt acolo fără să ştie de ce şi din spirit imitativ, din mimetism şi din nătâng duh de a contrazice. Un mare număr sunt tinerei şi tinerele răsfățați, și foarte neliniştiţi, sunt şi mulţi tomnateci, blocaţi într-o adolecenta mentală şi care confundă obrăznicia cu personalitatea şi zvonul public cu cultura, sunt opozanții din temperament. Ei sunt ceea ce de mult a fost definit ca “stultorum infinitus numerus est” (nesfârşita mulţime a proştilor) şi care alcătuiesc ruşinoasa ceată a “imbecililor utili”; oameni care fac rău din prostie şi care de fapt sunt victime ale civilizaţiei.

Acțiunea acestor otrăvuri sociale poate fi combătută prin bun simt, prin deșteptare duhovnicească și prin izolare. Dar elementar ar fi ca toate manifestările patronate de către ONG-uri să fie boicotate și împotriva partidelor și candidaților susținuți de ele să se voteze contra. Cu toții știm numele formațiunilor politice și oamenilor politici care din anti Românism, slugărnicie către Bruxelles și ploconeală spre Soros, și-au făcut carieră, avere si „virtute”: USR, PLUS, ”julien”, dragălașa supersorosista. În condițiile date a vota cu răul mai mic este o acțiune pozitivă. Iar răul mai mic este actuala administrație a României.

România are nevoie de sănătate spirituală și morală, de continuitate politică, de așezarea tare sub regula că, singure corpurile alese prin vot liber, au autoritate și alungate trebuie să fie structurile “paralele” și organizațiile de import cu program jurat anti-românesc și anti creștin.

—————————————

Alexandru NEMOIANU

Istoric
The Romanian American Heritage Center

Jackson, Michigan, USA

22 februarie 2019

*Materialele publicate nu reprezintă și punctul de vedere al revistei, responsabilitatea asupra conținuturilor acestora revenind, în totalitate, autorilor

Lasă un răspuns