Alexandru NEMOIANU: ,,Dacă mă înșeli odată…”

În urmă cu câteva zile, George Soros, vipera bătrână care poartă cea mai mare vină personală pentru starea rea a lumii de azi, a chemat la ordine, într-o manieră isterică și panicată, pe slugile lui de la Bruxelles, pe “comisarii” noii ordini europene.
George Soros a reținut corect că Uniunea Europeană este o șandrama care pârâie din toate încheieturile, este în criză profundă și sistemică, este în pragul comei. Tot corect, dar plin de ură neputincioasă, bătrâna viperă a reținut că Națiunile Europei s-au deșteptat din adormirea produsă de drogul toxic al ideologiei “globalist-sodomite”, a otrăvurilor relativismului dizolvant.
De fapt George Soros este în panică. El este conștient că încercările lui de distrugere a așezărilor omenești eșuează. Căci cu adevărat, încercarea sorosistă de a inunda Europa cu dezrădăcinați din tot restul lumii, încercarea de a “dilua etnic” (aceste sunt cuvintele lui!) Europa, a provocat o enormă contrareacție și o ostilitate tot mai deschisă față de “comisarii” de la Bruxelles. Revolta anti Bruxelles a cuprins Marea Britanie, Spania, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia și Austria și acuma Italia și Franța.Otrava “globalistă”, lucrarea ei, a fost dată de gol.
În panică dezlănțuită, George Soros și-a dat seama că Uniunea Europeană se prăbușește, se prăbușește așa cum s-a prăbușit Uniunea Sovietică și el își da seama că formațiunile politice care l-au slujit, nu mai au urmă de credibilitate și nu mai pot amăgi. În aceste condiții, disperatul demoniac, vorbește de continuarea “revoluției” prin alte formațiuni politice, formațiuni, zice el “curate”, care să poată să preia lucrarea amăgitoare și să poată introduce o ordine a cărei “legalitate” să fie, dacă nu a teroarei deschise, atunci, măcar, ignorând normele de drept existente. Iar acestea fiind zise ne-am apropiat de “casă”.

Încă din Vara lui 2017 ideea unor formațiuni politice “noi”, ne compromise, dar care să se afle în slujba acelorași idei și scopuri “globaliste”, care sunt distrugerea identității naționale și Credinței, a început să fie promovată de către organizația, ”Pentru o Românie curată”, al cărei ideolog este Alina Mungiu-Pippidi, o jurată unealtă sorosista. ”Drăgălașa “ persoană pomenită, îndemna să se creeze formațiuni politice noi dar servind scopurile globaliste. Așa s-au alcătuit “Uniunea Salvați România”, apoi PLUS și “julien”. Desigur, în urma lor, sunt jalnicele Organizații Ne Guvernamentale, toate emanații și entități stipendiate de Soros, abominatia #rezist și nefericita masă de manevră, ”imbecilii utili”. Acestea sunt partide noi, dar cu personal având obiceiuri vechi. Suficient este să amintim că președintele USR și un candidat europarlamentar, din aceiași formație, vorbind o limbă română atroce, sunt sub suspiciuni financiar penale. În plus de asta palmaresul acestor noi otrăvuri sorosiste este pe măsură. Formațiunile pomenite sunt deschis pentru sodomie, împotriva Bisericii, împotriva Națiunii Române. Ele sunt cele care, la 10 August 2010 au încercat o lovitură de stat. Lovitura de stat eșuată datorată comportamentului profesional eroic al Jandarmeriei Române. Aceste formațiuni au menirea să îi amăgească pe Români a două oară.
Într-o emulație a decăderii morale aceste noi formațiuni se află chiar și sub PNL. Mesajul noilor formațiuni este otravă concentrată, ”venin concentrat de crotal!”
În aceste condiții trebuie afirmat răspicat că actuala administrație reprezintă răul mai mic și, în condiții dramatice, răul mai mic este preferabil dezastrului.
Noile formațiuni, aflate sub egida “Pentru o Românie curată” reprezintă încercarea de a înșela a două oară pe Români.
Trebuie să ținem minte că, “dacă mă înșeli odată, este vină ta, dar dacă mă las înșelat a două oară, este vină mea”. Să luăm aminte!

—————————————

Alexandru NEMOIANU

Istoric
The Romanian American Heritage Center

Jackson, Michigan, USA

13 februarie 2019

 

*Materialele publicate nu reprezintă și punctul de vedere al revistei, responsabilitatea asupra conținuturilor acestora revenind, în totalitate, autorilor.

Lasă un răspuns