Ziua Recunoștinței ! A dărui, a primi, a mulțumi – Happy thanksgiving !

În această Zi a Recunoștinței –  și nu numai –  să fim recunoscători Proniei Divine și să mulțumim lui Dumnezeu pentru că existăm, pentru sănătate, pentru împliniri, pentru reîntregirea familiilor noastre, pentru depășirea momentelor dificile ale vieții, a bolii, a necazurilor.

Datorăm, recunoștință țării de unde venim, unde ne-am născut, unde am învățat.

Recunoscători celor care au contribuit la formarea noastră, la constituirea experientei noastre de viată, fie ei părinti, profesori, colegi, prieteni.

Recunoscători tuturor celor pe care i-am simțit aproape, celor care ne-au întins o mână la nevoie.

Recunoscători familiilor noastre , înaintașilor noștri, precum și copiilor, nepoților noștri – pentru ajutorul și afecțiunea lor.

Ca imigrant, fiecare dintre noi reface, într-o măsura mai mare sau mai mică, traseul primilor pelerini, confruntându-ne cu dificultățile supraviețuirii în climatul Lumii Noi, iar când primele roade încep să apară, nu se poate să nu se nască un gând de recunoștință pentru șansa oferită de a o lua de la început.

A recunoaște și a  spune “Mulțumesc” sau «  Thank you «  nu este doar o chestiune de bune maniere între oameni, dar, de asemenea, o expresie profundă de recunoaștere a bunătății.

 

Cititorilor, colaboratorilor, prietenilor noștri, le suntem recunoscători si le mulțumim că există în preocupările noastre. .

Happy Thanksgiving !

Grupul de pe lângă Observatorul

http://www.observatorul.com/events_main.asp

Toronto, Canada

7 octombrie, 2018

Lasă un răspuns