Viorel ROMAN: Vox Populi, Vox Dei

Congresul PSD l-a legitimat pe Președinte cu entuziasmul, aplauzele și ovațiile celor prezenți, nu cu buletine de vot, ca pe un muritor de rând. Patru ani. El e conducătorul iubit al dreptcredincioșilor și bisericii Statului Paralel Legitim, șeful Parlamentului, Guvernului și Programul de guvernare ce aduce bunăstare românilor.

La Roma, după alegerea de către cardinali în conclavă a unui nou papă, e un străvechi privilegiu al credincioșilor latini, romano-catolici, care-l așteaptă nerăbdători în piața Sf. Petru, să-l întâmpine, legitimeze cu entuziasm, aplauze și ovații. Vox Populi, Vox Dei

În Federația Rusă, președintele celei de a treia Roma, conducătorul iubit al pravoslavnicilor și bisericii, Vladimir Putin este, la fel, alesul întregului popor, nu numai a unui partid la modă. Programul său de guvernare aduce bunăstare rușilor și slava Ortodoxiei.

În aceste zile și sub ochii noștri, teocrația orientală, bizantină, ortodoxo-socialistă a lui Stalin și Ceaușescu, fără dictatură, Război Rece și Cortina de Fier, e reabilitată cu succes de Putin și Liviu Dragnea, chiar dacă ultimul se luptă pe viață și moarte cu Statul Paralel Ilegitim.

https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf

http://bentodica.blogspot.com.au/2018/03/bremen-romania-si-europa-parteneri.html

http://www.marianagurza.ro/blog/2018/03/11/viorel-roman-dupa-congresul-psd/

https://bureriu.wordpress.com/

www.viorel-roman.ro

————————————–

Dr. Viorel ROMAN

Timișoara la 12 martie 2018

One thought on “Viorel ROMAN: Vox Populi, Vox Dei

Lasă un răspuns