Primim din Bucovina de Nord – Sărbătoarea ultimului clopoțel școlar la CIE Cupca

O sărbătoare solemnă, dar și nostalgică. Mai ales pentru elevii clasei a XI-a care-și iau rămas bun de la școală și pentru care este ultimul careu școlar din viața lor de elevi.

            Puțini la număr, cu emoții în glas și nostalgie în suflet, conduși de neobosita lor dirigintă Lidia Gh. Olar, în proză, versuri, cântece, cei câțiva absolvenți și-au luat rămas bun de la cei 11 ani de școală, prima învățătoare, dirigintă, toți profesorii, colegii de școală…

            La careul solemn au vorbit cu emoții doamna directoare a CIE Cupca Maria Lazurca, primarul satului d. Aurel Alerguș. Sărbătoarea a fost binecuvântată de cei doi preoți ai bisericii locale Vasile și Ilie Cuciurean. Împreună cu doamna directoare am înmânat o serie de diplome celor mai buni elevi ai școlii care s-au evidențiat la mai multe olimpiezi, concursuri, festivaluri, de nivel raional și regional. Cupa, madaliile și felicitările le-am înmânat celor mai buni fotbaliști ai școlii (grupa mijlocie).

            Ne bucurăm că absolventul acestui an Alexandru Tarâța a obținut un loc de frunte la olimpiada regională de informatică (profesor – Ion Plevan) și este înscris în cartea de elită a elevilor raionului Hliboca.

            Înainte va fi atestarea finală de Stat,  practica, excursii, multe retrăiri, griji, bucurii… Pentru cei mai mulți înainte este vacanța mare cu surprizele ei.

            Le dorim tuturor succese, absolvenților Drum bun  în viață, celorlalți elevi vacanță plăcută și tuturor  numai bine și Doamne ajută!

                                Eleonora Schipor, pedagog-organizator la CIE Cupca

Lasă un răspuns