Liliana DEREVICI: Concert de colinde interpretat de copiii, tinerii și adolescenții Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca -15 decembrie 2019

Biserica “Adormirea Maicii Domnului” s-a îmbrăcat în straie sărbătorești pentru a-i primi pe micii colindători și vestitori ai Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, copiii, tinerii și adolescenții parohiei, viitorul nostru de mâine. În preajma bradului împodobit ca în povești, timp de 30 de minute ne-am bucurat de candoarea și tinerețea  acestor suflete care ne-au încântat inimile, ne-au mișcat sufletele, prea mărind pe Dumnezeu. Costumele lor tradiționale românești și atmosfera plină de entuziasm și însuflețire ne-au transpus și pe noi într-o veritabilă imagine de Crăciun și ne-au transmis bucuria Nașterii lui Hristos, deschizându-ne inimile noastre și renăscându-ne sufletele.!

Le urăm și noi micilor colindători un Crăciun luminos iar pruncul născut din ieslea din Bethleem să le umple casele și viețile cu bucurie, înțelepciune, lumină si binecuvântări.

În final toți colindătorii au fost răsplătiți cu daruri!

—————————-

Prof. Liliana DEREVICI

Cluj-Napoca

15 decembrie 2019

Lasă un răspuns