Ioan Nicolae MUȘAT: Antologia pentru Civilizația Creștină ASCIOR 2018, „Uniți prin Credință” în cadrul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri – își așteaptă coautorii!

Important: Antologia pentru Civilizația Creștină ASCIOR 2018, „Uniți prin Credință” în cadrul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri – își așteaptă coautorii!

Vă așteptăm să edificăm o Cetate a credinței și Unității naționale! Redactor șef al Antologiei ASCIOR 2018 este, ca și la Antologia ASCIOR 2017 distinsa poetă Mirela Munuța Alexa!
Îi așteptăm pe coautori cu lucrări care să respecte următoarele cerințe:

1) Lucrările sunt așteptate până pe data de 15 august 2018 pe adresa antologieascior2018uniti@gmail.com, în format New Times Roman 12, la un rând, pe o singură coloană. Sunt așteptate lucrări de la minim 3 pagini A4 la maxim 10 pagini A4, minimul este dat de necesitatea ca lucrarea să aibă un conținut expresiv iar maximul este dat de necesitatea contribuției echilibrate la construcția volumului (volumelor) Antologiei.

2) Tema Antologiei ASCIOR 2018 este „Uniți prin Credință” și sunt așteptate lucrări privind credința neamului, privind dorul de Unitate și realizările unității naționale de-a lungul mileniilor în demersuri diferite, teologice, filozofice, culturale, istorice, științifice, folcloristice, monografice etc. completate adiacent cu lucrări de dragoste, confesiuni, evocări, bibliografii etc.

3) Lucrarea trebuie să cuprindă și o parte de biografie a coautorului (de maxim 20% din lucrare, în formatul word al lucrării, nu în alte formate), biografie care să cuprindă nume și prenume, data nașterii, activitatea culturală: volume publicate de autor sau în colaborare (nume, dată și editură), reviste (nume) la care a colaborat, distincții primite în cariera culturală, cărți (articole) în pregătire, eventual organizații culturale cu care colaborează. Așteptăm materiale teologice privind valoarea teologică a neamului, mântuirea omului prin jertfa pentru neam, așteptăm poeme patriotice, revoluționare, așteptăm poeme și cântece de dor de țară și de neam…

4) După trimiterea materialelor se așteaptă de coautor primirea confirmării acceptării lucrării (sunt rare cazuri de respingere, dar sunt) după care se virează (în perioada 1-30 septembrie 2018), contribuția pentru pregătirea, editarea, tipărirea și expedierea volumelor (în țară), contribuție de 30 lei/pagina A4, contribuție trimisă de coautor (sau în numele lui), contribuție care se virează numai în contul Asociației ASCIOR RO67BRDE100SV59744411000 cu specificația: Nume și prenume autor și „Pentru Antologia ASCIOR 2018”, specificații strict necesare pentru a se evita confuziile.

5) Facem tot posibilul ca Antologia ASCIOR 2018 să apară cel târziu în decembrie 2018 pentru cinstirea Jubileului Marii Unirii! Antologia va cuprinde:

a) Operele coautorilor
b) Selecțiuni din revista Orizonturile Bucuriei
c) Selecțiuni din activitățile ASCIOR și filialelor ASCIOR
d) Selecțiuni de la Conferința națională pentru Civilizația Creștină, ASCIOR 2018, din perioada 1-15 octombrie 2018
e) 20 pagini color privind activitățile ASCIOR

6) Coautorii vor primi 4 volume ale Antologiei pentru Civilizația Creștină ASCIOR 2018 „Uniți prin Credință”. Dacă vor fi 40-45 coautori și volumul va avea până în 400 pagini, se va face o secțiune unică și în acest caz coautorul va primi 4 cărți de antologie. Dacă sunt peste 45 -50 de coautori ți peste 550-600 de pagini, suntem obligați să facem iarăși două secțiuni, în acest caz coautorul va primi 3 volume din secțiunea unde este înscris și un volum din secțiunea cealaltă.
Graficienii care ne vor face onoarea să participe cu lucrări, vor primi două volume (în cazul secțiunii unice) sau două volume (în cazul că facem două secțiuni).
Autorii, dar și pictorii și graficienii, vor primi un volum personalizat!

7) Anul acesta facem Tombola Antologiei ASCIOR 2018 și în cadrul festiv al Conferinței Naționale pentru Civilizația Creștină, ASCIOR 2018 vor fi trase la sorți numele participanților coautori și cei doi câștigători vor fi sponsorizați pentru publicarea materialelor în prezenta antologie.

Vă rugăm să vă anunțați participarea, vă așteptăm cu drag să participați la Antologia pentru Civilizația Creștină, ASCIOR 2018 „Uniți prin Credință”!

Vă așteptăm să facem împreună istorie, istorie românească, istorie adevărată!

Dumnezeu să ne ajute în acestă importantă lucrare! Doamne ajută!

ASCIOR pentru bucuriile omului!

–––––––––––-

Ioan Nicolae MUȘAT

Buzău

7 iulie, 2018

 

Lasă un răspuns