Eleonora SCHIPOR: Promovarea valorilor spirituale ale satului natal

În fiecare an la nivel raional se organizează tradiționalul concurs al dansurilor populare la care participă majoritatea școlilor.

         Anul acesta, ca și în anii pecedenți, la acest concurs au participat și tinerii dansatori de la CIE Cupca. De această dată cu un frumos dans al fetelor au participat elevele clasei a 10-ea „A” sub îndrumarea dirigintei lor de clasă, doamnei Lucica Dușceac.

 

 

Tinerele noastre dansatoare s-au plasat pe locul 3 în raion, primind și diplomă din partea șefului secției raionale a învățământului public, domnului Vasile Barariuc.

         Aducem sincere mulțumiri părinților și bunicelor acestor fete pentru pregătirea costumației cât și susținerea și înțelegerea de care dau dovadă. Sincere mulțumiri harnicei lor diriginte de clasă, doamnei profesoare de limba și literatura maternă Lucica Dușceac, pentru altoirea dragostei de grai matern, dar și a tradițiiloir, obiceiurilor, datinilor acestei vetre frumoase de români. Mulțumiri direcției CIE Cupca pentru susținerea și promovarea valorilor spirituale ale satului natal.

         Nu ne rămâne decât să le dorim succese pe viitor!

———————————-

Eleonora SCHIPOR,

Cupca, Bucovina de Nord/Ucraina

25 februarie 2019

Lasă un răspuns