Dr. Viorel ROMAN: Teocrația ortodoxă moldo-valahă (85)

… din vremea turcilor, rusilor, regilor germani, dictaturii marxist-leniniste, funcționeaza prin relații de vasalitate, loialitate, clientelism, nepotism și servilism față de șef. 

… in vremea Razboilui Rece, conducerea superiora de Partid si de Stat in simfonie cu Biserica, Ceausescu, asigura boierilor ortodoxo-comunisti privilegiile si perpetuarea lipsei la dreptul de exprimare si miscare a șerbilor, iobagilor legati de glie, dupa Cortina de Fier.

Azi baronii ortodoxo-socialisti sunt amenințati de instituții ce încep să funcționeze ca in UE/NATO, de aceea, sub camuflajul democratic al acquis-ul comunitar romano-catolic, conducerea superiora de Partid si de Stat in simfonie cu Biserica, forteaza perpetuarea privilegiilor si capturarea statului de drept, prin sufocarea lenta a Justiției, asemeni unui șarpe constrictor ce-și sufocă prada.

De fapt asistăm la o lovitură de stat deghizata, mascata de bine, de rau, democratic. 

Teocratia euro-asiatica a invins la Moscova, Istanbul, urmeaza Bucuresti?

vezi: 

Lucian Davidescu: De ce este România un stat feudal; Emit Stoica: Stau si ma intreb: e iesit Romania vreodata cu adevarat din feudalism?; Cătălin Augustin Stoica: România continuă, Schimbare și adaptare în comunism și postcomunism; Dorel, D. Chiritescu: Inapoi la feudalism; Valeriu, Barbu: Ciocoii noștri și… Planeta funcționează pe reguli feudale! (1); Vlad Voiculescu: Sistemul de Sănătate din România este unul de tip feudal; Marius Iosif: România feudală și România occidentală.

http://armoniiculturale.ro/2015/02/12/prof-dr-viorel-roman-revolta-ortodoxa-2015/

http://www.marianagurza.ro/blog/2017/01/23/dr-viorel-roman-romania-stat-mafiot/

http://www.logossiagape.ro/2018/02/13/viorel-roman-razboiul-dintre-statele-paralele/

https://ioncoja.ro/viorel-roman-romania-stat-mafiot/

http://bentodica.blogspot.ro/2017/12/stat-de-drept.html

https://www.totpal.ro/viorel-roman-statul-la-romani-ed-a-ii-a/

Lasă un răspuns