Daniela GÎFU: JURNAL ELECTORAL (1) – SĂ NE IUBIM ADVERSARII PENTRU A FACE O ROMÂNIE MAI BUNĂ!

„Doresc multă sănătate și bucurii tuturor colegilor care participă la alegeri pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca! Sa auzim si sa ne citim numai de bine!” (DG)

Sunt DANIELA GÎFU, am 47 de ani și sunt cercetător științific lI, specializat în prelucrarea limbajului natural/ inteligență artificială. Vreau să dovedesc, prin programul meu, că locuitorii clujeni pot avea încredere în capacitatea mea de a conduce un municipiu de talia unei metropole europene, rezolvând probleme acumulate timp de decenii, ce nu mai suportă niciun fel de amânare.

Vreau să le spun concetățenilor mei că au posibilitatea să ofere românilor un exemplu de curaj, într-o perioadă atât de îngrijorătoare și tulbure pe care o traversează omenirea, implicit țara noastră. Este momentul să răspundem sfidărilor vremurilor pe care le trăim nu prin acțiuni politicianiste partizane, ci prin rațiune, prin reacții bazate pe logică, cu rezultate palpabile.

Clujul este o cetate a culturii, a științei. Este un oraș universitar recunoscut drept un fief al învățământului de nivel european. Cetatea Universitară clujeană a dat un Președinte al Academiei Române, de ce locuitorii săi nu ar avea și un Primar pe măsura potențialului intelectual al acestui oraș?

Faptul că sunt fizician, că am obținut două doctorate, cu opere literare tipărite, cu studii de specialitate apreciate în țară și străinătate, ar putea să impresioneze la prima vedere. Dar nu aceasta este principala mea calitate, ci faptul că sunt adepta unor metode înnoitoare, radicale de rezolvare a crizelor ce afectează municipiul Cluj-Napoca: poluare, lipsa unor perspective încurajatoare privind dezvoltarea unor domenii de activitate durabilă, creatoare de locuri de muncă pentru tinerii absolvenți de școală sau de universitate.

O să vă întrebați, probabil, de ce candidez din partea Partidului România Mare (PRM)? Sunt femeie curajoasă și nu am găsit în niciunul dintre partidele contemporane determinarea, responsabilitatea față de destinul tinerei generații, a populației descumpănite și dezamăgite la cote îngrijorătoare vizavi de politicienii îndrăgostiți de funcții, avantaje și câștiguri personale. Da! PRM, oricât ar fi dorit unii să îl distrugă, nu a pierit! Partidul România Mare a renăscut, asemenea păsării Phoenix, încât chiar și afilierea mea la programul acestei formațiuni politice dovedește schimbarea radicală a profilului și programului său.

Prin sigla sa, tinerii trebuie să recunoască un Partid Revoluționar Modern, o formațiune care crede în valorile românești și luptă cu dârzenie pentru păstrarea identității culturale. Un partid modern, dar autentic românesc, european totodată, care luptă  pentru demnitatea vorbitorilor de limbă română, cu nimic mai prejos de idealurile fondatorului acestui Partid, poetul Corneliu Vadim Tudor. Sunt, la rândul meu, poetă și nu am niciun fel de sentiment de inferioritate în fața celor care se cred elitiști, manifestând o discutabilă morgă intelectuală, drapată în ideologii politice și curente culturale de import.

––––––-

Daniela GÂFU

Cluj- Napoca

18 august 2020

https://www.facebook.com/daniela.gifu.96

Lasă un răspuns