Augustin OSTACE: ANTICONGRESS

  • ANTICONGRESS [1]

Ce ziceţi, Dom’le Republican, de invazia mulţimilor trumpiste de Miercuri, 6 Ianuarie 2021, în mândrul Capitol Hill de pe Potomac, Washington D.C.? Desigur, este trist ce se întâmplă în America, eu personal, cu simpatii republicane (GOP – Grand Old Party – Marele Partid al Timpurilor), NU POT FI DE ACORD cu debandade pe Capitol Hill, deşi USA Congress e de ani şi decenii bune loc al răfuielilor politice, a tot felul de vendete şi contravendete între unii şi alţii care vin şi pleacă, coborând America însăşi între dezintegrare şi fragmentare (despre decepţiile mele cu US Congress, într-un articol următor). Din preşedinţia lui D.J. Trump (cu câteva deschideri bune în direcţia Make America Great Again – Faceţi din nou America Mare), dar şi cu multe greşeli, copilărisme şi naivitisme, se va alege doar chaos şi derută, care vor accelera mersul în dedesubtul istoric al lui Yankeetum!

În timp ce America este ocupată cu iluzionisme din celuloidul de Hollywood şi cu intraschizofrenisme generalizate din subiectivismele nesfârşite, China, adversarul cel mai de temut al Americii, face reale progrese economice în depăşirea gravelor impasuri pandemice. Este mai mult decât vizibil că sistemul politic al Chinei, în situaţia catastrofică prezentă, cu un singur partid conducător (comunismul frisonabil), şi două deschideri economice (socialistă şi capitalistă), este mult superior parlamentarismelor occidentale în care toţi îşi dau cu părerea, cu opinia, cu votul pro- sau con-, în care se impune incompetenţa, iresponsabilitatea şi inadvertenţele de toate culorile pământii ale realităţilor dramatice…

Odată cu era Trump se încheie şi cea mai teribilă bombardare online din toate timpurile şi civilizaţiile, prin care se trimiteau zilnic în America şi în lume un număr de 88 de milioane de Emailuri ProTrump, (da, daa, citiţi bine, optzeci şi opt de milioane de Emailuri zilnice!), în care eu, cetăţeanul american Augustin Ostace, eram la numărul 13.772.357!

Vă rog, anti-trumpiştilor, nu vă bucuraţi prea tare de victoria (prin nenumărate fraude!) din 3 Noiembrie 2020, deoarece în America avem tragediile Corona cu aproape 300.000 de infectaţi pe zi, cu aproape 3.000 de decese pe zi, cu pierderi economice şi financiare de miliarde şi miliarde de dolari, tot pe zi, în care echipa democrată a lui Sleepy Joe (Biden adormitul, deja cu dificultăţi de memorie şi areactivităţi alarmante!), nu are decât soluţiile supramasificărilor datoriilor (undeva la 30.000 de miliarde de dolari datoria publică a USA, practic imposibil de plătit înapoi!).

Tot la orizontul ameninţărilor democrate este şi creşterea de pretenţii de compensare în mii de miliarde de dolari, ale minorităţilor americane, cea Indianoamericană (pretenţii teritoriale, un fel de Statele Unite IndianoAmericane), cea Afroamericană (pretenţii sclavagiste, un fel de Statele Unite AfroAmericane) şi cea Latinoamericană (pretenţii culturale, primordial de scindare lingvistică între English şi Spanish!, un fel de Statele Unite LatinoAmericane)… Evoluţiile divergente ale Americii, masiv încurajate de misinterpretările constituţionale, îşi arată roadele nefericite… Iar pentru Europeni, a nu se uita că liderul NATO, de la înfiinţare şi până acum, USA, în grave prejudicii pandemo-economico-financiare, vor însemna cheltuieli militare radical sporite, pentru contracararea marilor puteri Euroasiatice (supraputerile anticapitaliste, de Maostalinism), ce vor profita fără îndoială de colapsările în serie transatlantice, incluzând aici Uniunea Europeană şi Anglia (care în ciuda Brexitului său, rămâne… Europeană!). Dar, mult mai dureros de dureros, sunt ravagiile corona, care ne macină zi şi noapte, practic fără încetare şi fără cruţare…

De azi (11 ianuarie 2021), în Germania se intră într-o fază de semiquarantinare, cu interziceri sporite (Verboten! Absperrung! Abriegelung! Gefährlich! Mund – Nase – Schütz! Hygiene!), pe toate fronturile, sperându-se într-o posibilă ameliorare prin reducere a incidentelor patologice, susţinute şi de campania de vaccinare anticovid!

Obiecţiile noastre:

1 – Vaccinare generalizată OBLIGATORIE ŞI NU OPŢIONALĂ! La asemenea pandemie globalizantă şi nemiloasă, nu merge cu jumătăţi de măsură, inventând drepturi libertariene, incompatibile cu măsurile medical-ştiinţifice!

2 – Vaccinarea copiilor, fiindcă varianta mutagenă din Covid-19 (inca fără un cod internaţional!), mult mai infectogenă decât tulpina părinte covid (cu aproximativ 70%), afectează şi copiii!

3 – Rugăm urgenta codificare unică a variantei mutagene Covid-19, care să corespundă unei denumiri geneto-ştiinţifice şi nu unui amatorism aleatoriu de politicianism ridicol şi populist dezarmant…

4 – În toată Europa, fără excepţie, instalaţii speciale de ARS MĂŞTILE DE PROTECŢIE FOLOSITE! Un asemenea mediu suprainfectant şi supravirusat, trebuie distrus după folosirea individuală de 3-5 ore, şi nu aruncat pe stradă, la coşul de moll, pus în poşetă, în geantă, în buzunar sau spălat la baie! Noi ne menţinem în inconştientul nostru în plajele crescute virusale, îl menţinem în propriul nostru areal individual, public şi colectiv…

5 – Cine nu poate controla frontierele, nu poate controla pathologiile virusale (în Germania, de exemplu, intră şi ies zilnic, aproximativ 500.000 de navetişti, turişti, plimbăreţi, migraţionişti, urlaubişti, etc.) făcând practic imposibil un control eficient al pandemiei!

6 – Costurile astronomice ale vaccinărilor în masă, cu o logistică industrială, fără precedent în istoria civilizaţiilor Sapientoumane, trebuiesc comunicate oficial populaţiilor prezente şi ameninţate, fiindcă ele suportă notele imense de plată!

Cifrele de 3-5-7 miliarde iniţiale pentru vaccinare (comunicate de la EU), par a fi de 10 (zece) ori mai mari în realitate, unii sugerând chiar skyrocketinguri de supraimensităţi de la nivelul incredibilului!

7 – Toate adevărurile istoriei prezentate pe masa judecaţii transpa-rente, democratice, în care utopismele globalizării fără încetare, dispariţia frontierelor intrastatale, demografiile dezechilibrante ca sursă de poluare planetară, drepturile fără datorii, să fie radical schimbate şi nu ocolite sau evitate, şi în politicul fără cap şi fără coada temporar scufundate!…

Vom reveni!…

Augustin Ostace

Köln Nord, Deutschland

la 11 ianuarie 2021

  • ANTICONGRESS [2]

Am promis ieri, în ANTICONGRESS – 1 (11.01.2021), că vom reveni, şi ne ţinem de cuvânt, Gesagt! Getan! Cum zice neamţu’ (redus aproape la tăcere în prezentul haotic generalizat, în care tot ce se întâmplă nu mai este real şi raţional, Wirklich und Vernunftig, ci tot ce se întâmpla azi este ireal, Unwirklich şi iraţional, Unvernunftig!… Oh! Tu, biet Hegel, unde ai ajuns!)… Deci Congress of USA, devenit prin realităţile dramatice ale Americii din ultimii 30 de ani un real şi iraţional ANTICONGRESS!

Ne este exagerare? Nu! Vă prezint un singur exemplu:

În ultimii 30 de ani, cam de la venirea la putere a administraţiei democrate Bill Clinton (cel cu Sexy – Monica în Casa Albă), în America s-au înmulţit exponenţial aşa-zisele credite studenţeşti neplătibile, Student Loan Default, care credite, nerezolvate cu deceniile, au dus şi condus la o astronomică datorie de aproximativ 2000 de miliarde de dolari (Daa, citiţi bine, două mii de miliarde de dolari!)…

În acest imens balast supraistoric, sunt în prezent cam între 5 şi 10 milioane de studenţi americani (da, daa, citiţi bine, cam între cinci şi zece milioane de studenţi americani!). Întru această imensitate multimiliardară în minus, de aproximativ 2000 de miliarde de dolari şi imensitatea de mulţimi datoare (repet, între 5 ((cinci)) şi 10 ((zece)) milioane de suflete), se află din 1993, şi studentul, cetăţean american… Augustin Ostace… Hoopa, băiatu’ cum e!? Simplu şi criminal! MI S-AU FALSIFICAT ACTELE DE ÎMPRUMUT STUDENŢESC ÎN 1993 ÎN NEW YORK UNIVERSITY!

Şi?… Justiţia Americană (American Justice), avocaţii americani (American Lawyers) şi Congresul American (American Congress), ce-au făcut? Simplu şi gangsteresc! Nimic! Nimic! Nimic! (Nothing! Nothing! Nothing!)… M-au furat şi ei, m-au minţit şi ei, m-au tâlhărit şi ei… Cuum, America, cea plină de exemple istorice umanitare, începând cu Declaraţia de Independenţă (Declaration of Independence) cu morala providenţă (providence of righteousness), cea plină de Noi, poporul (We, the people of…), cea îndesată de drepturile omului (Human Rights din Bill of Rights), garantul democraţiei (faithful of democracy), modelul statului de drept (state of law, sau state of constitution), cea mimând jurământul pe Biblie în Congress, şi prefăcându-se că se roagă Celui Prea Înalt (nu ştiu în ce măsură tele-evanghelistul Billy Graham, decenii de-a rândul, pastor în Congress, ştia tragicele realităţi din America, inclusiv cea cu Student Default Loan!), în sfârşit, America protejată şi binecuvântată de însuşi Creatorul Suprem (God Bless America!).

Cuum, America lui Ford şi Rockefeler, a lui Morgan şi Putnam, a lui Edison şi Bell, a lui Hollywood şi Broadway, a lui Roosevelt şi Reagan, a lui A-bomb şi Apollo, a lui Space Shuttle şi Human Genome Project, a lui Microsoft, Apple, Amazon, Google Play Books, a lui Facebook şi IBM, a lui Tweeter şi YouTube, a lui Frank Sinatra şi Elvis Presley, a lui şi lui… Nu zic nu! America are merite deosebite în istoria lumii, şi asta, cam în ultimii 300 de ani… Vom scrie şi asta, fiţi siguri… Dar, în acelaşi timp, greşelile mari ale Americii, fatale chiar, sunt mult peste realizările ei din ultimele trei secole…

Iar Congresul, din 1776 încoace, poartă principala vină a decăderilor Americii, el fiind întruchiparea obiectivă şi legislativă şi executivă chiar, cea mai înaltă a istoriei Americii, a conştiinţei Americii, a reflectării Americii în ea însăşi şi în lume, în care propriul chip de sine a Americii este puternic desfigurat şi contorsionat… Practic, de nerecunoscut…

Marea majoritate a preşedinţilor americani la Casa Albă (White House) au fost congressmeni sau guvernatori (extrem de apropiaţi congresului), Trump fiind o excepţie în acest sens (dorind să dreneze mlaştina din Washington, drain the swamp, s-a văzut măturat şi furat, swept away, de pe scena de leadership politic).

El a început cu Impeachment – Suspendare în 2017, şi termină în acelaşi mod de Impeachment – Suspendare, asta spunând enorm despre ce ANTICONGRESS OF USA are în prezent America, cea care l-a blocat pe Trump patru ani, terminând în jale Trumpsaga sau Trumpiada, prin care America să redevină prima, America First!

Acest ANTICONGRESS (cu variabilitate Democrat-Republicană), este total incapabil în transpunerea în practica istoriei a idealurilor ce au clădit Statele Unite, numind aici dreptul determinării de sine (self-determination), libertatea raţională (rational freedom), autonomia credinţei şi exprimării ei (autonomy of faith and its expression), prin care s-a realizat, cel puţin în formă teoretică, o multi-echivalenţă între:

A – A FI LIBER (to be free / Freiheit zu sein)

B – A DEVENI LIBER (to become free – Freiheit zu werden)

C – A ÎMPLINI LIBERTATEA (to fulfill freedom – Freiheit zu erfüllen)

Când s-a ajuns la abuzarea şi abrutizarea şi anularea tuturor acestor libertăţi, tuturor acestor raţionalităţi, a tuturor acestor moralităţi, o societate conciliantă şi armonizată între indivizii lumii americane nu mai este posibilă, Congressul USA fiind principala şi dominanta vinovăţie tragică, evident cu sprijinul şi voturile populaţiilor americane ce şi-au pierdut orice simt al realităţii, al raţionalităţii şi moralităţii, crezând mai degrabă în iluzii şi isterisme, dându-se în spectacolul trist şi rizibil al lumii… Prin online-ul inventat şi perfecţionat de ei înşişi, adică colapsarea de sine în propriul neant…

Sic transit gloria Americae…

Augustin Ostace

Köln Nord, Deutschland

12 ianuarie 2021

 

  • DESAPIENTIZARE PRIN ANTICONGRESS [3]

Suntem cu toţi republicanii, de acasă şi de peste hotare (at home and abroad) cu pumnu’n gură! Fist in the mouth, şi asta în ţara marilor libertăţi şi a marilor drepturi garantate prin Bill of Rights şi prin Constitution of USA! Aşa au decretat Pelosi şi Schumer (şefii democraţi din Congresul USA)! Ei fac America (they are doing America), ei fac lumea (they are doing the world), ei fac Impeachmentul (they are doing the law), ei fac suspendarea preşedintelui prin Art. 25 din constituţie, ei împlinesc totul prin ei înşişi (they are doing everything through themselves)! Ei sunt Alpha şi Omega (chiar fără să ştie alfabetul grec), ei sunt Imperator Augustus (fără să ştie latina sau istoria Imperiului Roman), ei sunt codurile de legi al lui Justinian (Codex Justiniana), fără să fi auzit de Imperiul Byzantin.

De o săptămână, Preşedintele USA, Donald James Trump este retezat de pe uriaşii Tweeter, Facebook, Instagram, nemaiavând voie să comunice cu propriul popor, cu propria ţară, care l-a votat entuziast prin cei 75 de milioane de patrioţi la 3 Noiembrie 2020! Am ferma convingere în masive falsificări ale Democraţilor susţinuţi de neomarxismul stângii americane (a senatorului Sanders şi a fostului preşedinte USA de culoare, Barack Obama), în acele voturi prin poştă, US Post, trimise cu luni bune înainte de 3 Noiembrie 2020, şi care au schimbat milimetric proporţia dintre Trump şi Joe Biden, în statele cheie (Swingsstates) Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Georgia). Am însă convingerea că istoria adevărurilor din Noiembrie 2020 va ieşi treptat la iveală… Nimic nu este în lume acoperit, care nu va ieşi la lumină (Lumen mundi, Licht der Welt).

Nu este încă clarificată originea voturilor democratice, nici locul unde s-au născut / trăit votanţii lui Joe the Sleepy! La adunările electorale ale lui Joe the Sleepy erau până la cinci sute de participanţi (da, daa, cinci sute!), iar la cele ale lui Trump în jur de 50.000 de entuziaşti (da, daa, cincizeci de mii!)! Reiterez încă teribila cifră de 88 de milioane de adrese Pro-Republicane, între care sunt şi eu, un refugiat, un exilat, un persecutat din… Statele Unite. Vinovat nu numai de ce s-a întâmplat în America cu o săptămână în urmă (6 Ianuarie 2021), la Erstürmung of Capitol Hill, ci şi cu cinci ani înainte, ci şi cu cincizeci de ani înainte sau cu 250 de ani înainte, este evident, acelaşi D.J. Trump! El şi numai el este vinovat de toate (guilty of everything).

Donald J. Trump este evident rasist (am trimis cărţi despre inexistenţa raselor diferite în Sapientouman la măritul USA Congress, cu ani în urmă, si cum au răspuns la Student Default Loan, aşa au răspuns şi la Race and Sapiens, eu subliniind cu argumente ştiinţifice inexistenţa raselor diferite în Sapientouman)!

Donald J. Trump este evident misogin (urăşte femeile, deşi a susţinut din banii săi diferite concursuri de frumuseţe şi afirmare feminină). Este evident că Donald J. Trump vrea răul şi scufundarea poporului american prin al său America First! Donald J. Trump vrea să stopeze migraţiile necontrolate şi haotice continentale şi transcontinentale, opunându-se astfel libertăţii individului (human freedom of individuality)! Şi mai mult decât evident, Donald J. Trump se opune terorismului internaţional, lichidând o serie de criminali arhicunoscuţi, încâlcând astfel drepturile omului (human rights abuses)! Dar imenselor inepţii americane (şi Trump are greşelile lui, desigur), imenselor political (in)correctness, li se opun celelalte două super-puteri mondiale, Rusia şi China…

În special progresele Chinei, atât industriale cât şi sociale, prin disciplina şi determinarea celor un miliard şi 500 de milioane de harnici chinezi, prin care regula spiritului este disciplină mentală, xinfa, prin care spiritul însuşi este devoţiunea, xin ji li, prin care Spiritul / Geist este şi putere (shen), este şi suflet (shenling) şi drum (shenli), toate sunt incredibile, toate sunt realmente impresionante… Şi asta o spune şi o semnează un adversar declarat al comunismului. O China ce în urmă cu 30 de ani era cuprinsă încă de relaţii, de forţe şi de moduri de producţie feudale, într-un comunism ideologic dezabuzat şi perimat, urmând tragicele revoluţii culturale ale lui Mao din anii ‘60, face un salt extraordinar prin adoptarea sistemului dual, comunism/capitalism, înspre fruntea civilizaţiilor mondiale, extinzând celebrul zid chinezesc şi în Marea Chinei de Sud (naşterea a cinci insule direct din mare, extinzându-şi masiv pretenţiile teritoriale), cât şi a marelui zid de industrii spaţiale ale Chinei, care devine forţa deosebită a cuceririi spaţiului cosmic…

Rog, încercaţi cel puţin mental, în următoarele trei luni de istorie mondială, să faceţi mereu comparaţii cu ce se va întâmpla în Statele Unite şi ce se va întâmpla în China, ca să realizaţi unde este ascendentul şi unde descendentul mersului istoric al supraputerilor (din seria de grup de vânător – pescar – culegător, din Paleoliticul Superior de acum 50.000 de ani urmată de clan, apoi de trib, de stat şi imperiu ((începutul Antichităţii)), iar în secolele 20 şi 21 de apariţia supraputerilor). Vă rog, nu vă speriaţi de introducerea de către mine a dublei paranteze (( – )) în mijlocul frazelor, asta exprimând complexificarea şi densificarea informaţiilor din intra-frază… Ofer această invenţie lumii întregi, dar cer să fiu citat pentru această îmbogăţire sintactică şi morfologică, inevitabilă în era seismelor Informaţionale – Inspiraţionale şi Intuiţionale (Principiul celor 3XIN!).

Închei în temporar acest jurnalism anthropo-sapientic, făcând o sinteză între antichitatea Greco-Creştină şi marile înţelepciuni din Daoismul Chinez… Principiul este Unu, dar diferenţierile sale sunt multiple – Li Yi Er Fen Shu / The Oneness in Principle, multiple in differentiation…

Post Scriptum:

Îi apreciez pe toţi cei ce mă citesc şi mă critică, asigurându-i de întreaga mea loialitate şi subiectivitate din Egoul căutărilor şi peregrinărilor… Toate fragmentele mele jurnalistice (care ulterior apar în cărţi publicabile pe Amazon KDP şi Google Play Books), sunt republicabile, retransmisibile şi reîmpărtăşibile pe orice sistem de onlineizare şi socializare şi sapientizare, fără excepţie, fără teamă sau anxietate…

Solicit întru pietate şi în minimală politeţe, citarea autorului, modest şi luptător, împlinit în ursita nespuselor eforturi şi umilinţe…

Augustin Ostace

Köln Nord, Deutschland

15 Ianuarie, 2021

 

  • DESAPIENTIZARE PRIN ANTICONGRESS [4]

Gândirea de Anthroposapientologie, speculativ ştiinţifică, susţine că strămoşii noştri din Familia Hominide (Gorilla, Urang Utan şi Chimpansee), au fost si sunt ierbivori (nutriţie prin plante, rădăcini, frunze, seminţe). Subfamiliile din Hominide, cele de Hominine (Orrorin, Sahel, Ardipitecus), şi cele de Australopitece (Africanus, Anamnesis şi Afarensis), ar fi fost şi ei ierbivori… Abia cu intrarea pe scena evoluţiei biologice, a unui biped organizat întru vânătoare din Genus Anthropos (Homo Ergaster, Homo Habilis, Homo Erectus), care este şi făcător de unelte (tool-maker), se face o trecere de la nutriţia ierbivoră la nutriţia omnivoră, în care intră şi carnea, deci strămoşii noştri din Genus Homo Anthropos au fost şi carnivori.

Deci marele salt nutriţional se face începând cu Genus Homo Anthropos, propulsându-l pe Homo Erectus din ultimii 2 milioane de ani, ca strămoşul nostru cel mai posibil, o combinaţie bipedă de omnivor, fiind deci şi ierbivor şi carnivor, dezvoltând aptitudini de vânătoare în grup, de pescar în grup şi de culegător în grup (Hunter – Fisher – Gatherer), obligându-l la deplasări iniţial intracontinentale (în Africa) şi mai târziu transcontinentale (Asia şi Europa).

Daa, mă rog, deloc rău Dom’le Anthroposapientolog, dar noi suntem aici la Congress USA din timpurile prezente, la bătăliile pentru Casa Albă dintre Trump şi Biden, la vaccinările Anticovid, şi nu la cursuri de PaleoAnthropoSapientologie, interesante, desigur, dar oricum, extrem de greu de urmărit de-a lungul a milioane şi milioane de ani de evoluţii, de coevoluţii, de sinergetice posibile evoluţii, ş.a.m.d. Recunosc, aveţi dreptate, dar această Mare Diviziune Nutriţională, de la ierbivor la carnivor, de acum aproximativ 2 milioane de ani, este paralelizată în prezentul timp istoric din USA, cu o MARE DIVIZIUNE ABERAŢIONALĂ!

Marea Diviziune Aberaţională?

Daa, această nebunie prezentă în Congress USA, de a crea Impeachment (suspendare), contra Trump, de fapt un RE-IMPEACHMENT (Re-suspendare), este o mare diviziune între Raţional şi Aberaţional, fiindcă Trump, din 20 Ianuarie 2021, nu mai este preşedintele USA! Deci, creăm Impeachment (Amtsenthebung), pentru preşedintele USA, care de fapt nu mai este preşedintele USA! Iată un alt mod de gândire ireal, iraţional şi aberaţional al Congress USA, care pentru mine (şi mulţi, mulţi alţii), este un real şi periculos ANTICONGRESS AL USA, a dangerous Anticongress of USA!, care este pregătit oricum să oficializeze mai multe Americi, adică Statele Unite IndianoAmericane (o combinaţie dintre Indienii Nord Americani şi cei din Mesoamerica, din precolumbienii Tolteci, Olmeci, Azteci, Maya şi Inca), Statele Unite AfroAmericane (combinând populaţiile de culoare din cele trei Americi cu populaţiile Africane) şi Statele Unite LatinoAmericane (combinând Spanishii Nordamericani cu latinitatea din America Centrală şi America de Sud, care oricum sunt în migrations continuum înspre USA, de peste… 100 de ani!… Cu toate zidurile şi suprazidurile… Ce Trump construia, Biden va surpa! (Preluare din latentul subconştientului colectiv prin rezonatorul Meşter Manole de Miorithic!)

…După cum se ştie, în ultimele patru-cinci luni (sfârşit 2020 şi început 2021), Casa Albă şi Congress USA au aprobat o serie de sume mega-astronomice întru susţinerea economiei americane, întru susţinerea sărăcimii americane (între care mă număr şi eu, Augustin Ostace!… Nu mi-e ruşine să afirm asta, cine munceşte din greu, studiază din toate puterile, scrie necontenit, se zbate zi şi noapte pentru ceva mai bun, este sigur condamnat la… sărăcie şi modestie! Desigur, nu una lucie, ci una aşa, mai elevată, mai îndulcită, printr-o însumare de pensii din trei ţări ((mici, mici, nu de lux, nici speciale, fiţi siguri)), fundamentate de pensia soţiei Renate!)

Şi acum, întrebarea capitală! Știţi ce sume ultra-astronomice s-au aprobat în cele aproximativ cinci luni de către Casa Albă/Congress USA? Vă spun eu! 5.000 de miliarde de dolari, da, daa, cinci mii de miliarde de dolari! Cam o mie de miliarde de dolari pe lună! (Aici intră şi pachetul de împrumuturi lansat de echipa Biden / Harris şi Democratic Party de după 20 Ianuarie 2021, de aproximativ 2.000 de miliarde de dolari). Cum Sapiensul prezent este şi el obligat la nutriţie întru subzistentul biologic, am devenit mai toţi americanii vânători de drepturi dolăreşti, pescari de ajutoare sociale şi culegători din împrumuturile făcute de statul american, întru astâmpărarea mulţimilor asistate, dramatic covidizate şi intens pauperizate…

Din lupta pentru supravieţuire, struggle for existence, din Paleoarchaicul de ere străvechi, de Pleistocen şi de Vechi Paleolitic, din redefinirea prin HOMINIDO-HOMININO-AUSTRALO-ANTHROPO-SAPIENS, la prezentul Sapientogen vânat de covid şi destine dramatice, nu este decât… naşterea, evoluţia, devenirea şi extincţia Speciilor… Ah! Să nu uit! O altă paralelă interesantă între strămoşii de Sapiens şi prezentul Sapiens (zis şi modern, deşi poartă încă multe arhaisme în el)… La triada de Vânător – Pescar – Culegător de acum 2 milioane de ani, din Genus Homo Anthropos, trebuie adăugată, ne spun paleoanthropologii, şi calitatea lui Homo Anthropos de a pândi, furişa şi fura din carcasele de animale vânate şi consumate parţial de marii prădători carnivori ai timpurilor şi savanelor de atunci, deci mai reală ar fi tetrada de Vânător – Pescar – Culegător – Carcasier!

Nu este o ruşine să fi şi carcasier, foamea individuală şi presiunile selective de grup te împing la multe compromisuri, aşa a fost şi aşa este evoluţia, te formezi în luptă, creşti prin luptă, în lupta vieţii, Fight for Life, în lupta pentru existenţă, Struggle for Existence! Deci astăzi suntem şi Vânători şi Pescari şi Culegători şi Carcasieri de tot ce ne oferă întru existent si subzistent statul american, recte US Congress, oferte fără limită, oferte fără fund, oferte fără acoperire, oferte fără nici un răspuns la întrebarea capitală: CINE PLĂTEŞTE (SAU VA PLĂTI – WHO PAYS IT OR WHO WILL PAY IT?) aceste nebunii, nebunii din nebunii, care au şi un sens umanitar, nu zic nuu! (se lucrează şi la Sapiens Cerşetor, zis şi Betler Sapiens, sau Beggar’s Sapiens, sună altfel, nuu?)… Vedeţi câte sensuri anthroposapientice are Congress USA?

Şi acum, să ne adresăm Congresului USA, cu un set de întrebări (dreptul la petiţie este garantat de US Constitution! Garantat, garantat, dar nu-ţi răspunde nimeni!)…

Dar, Congress USA! Cine poate supravieţui doar cu împrumuturi de genul terra – mega – giga miliarde de dolari?

Răspuns: Nimeni!

Dar, Congress USA! Cum îi transformi pe mână întinsă, şi public assistance (de generaţii încă), în muncitori, în producători, în activatori de forţe de producţie?

Răspuns: Imposibil!

Dar Congress USA! Cum îi obligi la muncă pe cei de nemuncă (cam un sfert din populaţia USA), pe cei numiţi eufemistic indivizi leneşi, lazy people, când el este consumator înnăscut, consumator din bunici în fiu, din bunică în fiică, din tată-n nepot, continuând neabătut lanţul nemuncii, lanţul indiferenţei, lanţul destructivităţii, lanţul ilegalităţii (hoţii, jafuri, crime, droguri, prostituţie, bani falşi, acte false, diplome false)?

Răspuns: Fără şanse!

Dar Congress USA! Cum îi readuci pe zeci de milioane de anarhici în sfera legalităţii, când tu ai dat drepturi, drepturi, drepturi la toţi şi la toate şi nici o datorie, nici o datorie, nici o datorie la mulţimi aberant-colective, cerând libertate din libertăţi inventate şi stupidizate, autoproclamându-se ca descoperitori ai lumii drepturilor, libertăţilor şi demnităţilor?…

Răspuns: Fără întoarcere!

Dar Congress USA! Cum visezi tu, Marele Yankeu, că vei crea un sistem social prin care vei pune la munca de orice fel (visul preşedintelui Obama, the dream of Obama’s president – set the people to work!), populaţii ce se deplasează încontinuu între cele 50 de state americane, fiecare stat cu legile lui, cu specificităţile lui, cu tradiţiile lui, cu guvernele lui, cu un guvernator ales de stat, şi nu de adminstraţia federală de la Washington…

Răspuns: Exclus!

Dar Congress USA! Cum vei trece de imensele neanturi financiare, numite Fiscal Cliffs, ce sunt deja prezente în birourile de la Congress USA şi Casa Albă (încă USA, fiindcă America are peste 40 la sută din datorii la… China! )

Răspuns: Luaţi modelul chinez!

Dar Congress USA! Modelul Chinez? Toată lumea la muncă, la treabă, la ordine, nu sindicate stând în greve cu lunile şi cu anii, dar încasând sinecuri uriaşe, nu activiştii ecologici şi climatologici blocând orice activitate creativă, nu feminisme şi activisme inventând la nesfârşit drepturi şi drepturi, plus sexual harassment după… 20 de ani…

To’aşu Obama! Unde sunt investiţii chineze în Africa, în Asia sau America, acolo lucrează muncitorul chinez şi numai muncitorul chinez, acolo lucrează bucătarul chinez şi numai bucătarul chinez şi tot acolo paza este asigurată de soldatul chinez şi numai de soldatul chinez… Fără greve, fără sindicate, fără activişti blocatori de muncă, fără petiţionism, fără pretenţionism, fără climalogism şi ecologo-nebunii, fără libertăţi izvorând din libertăţi aberante, inventate de inventatori de vorbe goale, fără drepturi izvorând din drepturi nesfârşite şi cerşite, şi fără nemuncă izvorând din nemuncă. Toate însumate într-un extinct de Sapiens, atât ca individualitate cât şi ca generalitate!

– Cuum, noi Sapiens, nu suntem eterni?

– Nu! Nu! Nu!

Rog, în acest context de molimi extinse, a se regândi triada următoare:

Individul nu supravieţuieşte, doar naţiunea (gândirea dreptei)

Individul nu supravieţuieşte, doar partidul (gândirea stângii)

Individul nu supravieţuieşte, doar Specia (gândirea anthropo-sapientică)

Augustin Ostace

Köln Nord, Deutschland

17 ianuarie 2021

  • DESAPIENTIZARE PRIN ANTICONGRESS [5]

Congress şi Anticongress, Sapientizare şi Desapientizare, Casa Albă şi Casa Galbenă (vedeţi ce uşor se trece de la White House de pe Potomac la Yellow House de la Yangtzi!), de la USA (Statele Unite ale Americii), la USAA (Statele Unite AfroAmericane), sau de la USA la USIA (Statele Unite IndianoAmericane), sau de la USA la USLA (Statele Unite LatinoAmericane)! Istoria este nu numai cursul evenimentelor lumii, mereu în căutarea echilibrului din conştiinţa libertăţii, fundamentate pe raţionalitate şi dreptate, ci şi găsirea unor semnificanţi conceptologici ce împletesc ideea şi conceptul în logosul şi ontologosul de Sapiens (în acel Sapientouman ce valorizează întreaga experienţa a Speciei rostitoare, gânditoare şi creatoare). Şi acum întrebările şi răspunsurile noastre, referitoare la întregul destin american, al destinului de răscruce american, the question and answers regarding cross-roads of American’s destiny…

Întrebare

Poate izbucni în Statele Unite o revoltă de proporţii împotriva prezentului Establishment (atât federal de la Washington, cât şi statal din fiecare cele 50 de state membre ale Uniunii)?

Răspuns!

Da! Este o situaţie din ce în ce mai intolerabilă prin imensele falsităţi politice, sociale, educative, economice, financiare, în care America a pierdut de mult busola echilibrului raţional, drumul măsurilor logice şi de bun simţ şi gândirea lucidă a raportului dintre America şi lume. În realitate, supraputerea Americii în lume este în special SUPERPOWER of US ARMY, cât şi cei 12 uriaşi virtuali online (Amazon, Microsoft, IBM, Intel, Apple, Alphabet, Facebook, Instagram, Google, Tweeter, YouTube, Wikipedia). Aş adăuga că şi eu am avut o serie de idei în această dezvoltare tehnologică de salt umană, numai că eu am avut doar ideile şi ei banii!….

Întrebare

Când se poate produce un asemenea cataclism American?

Răspuns!

În orice moment, fiindcă masa critică de iraţionalităţi şi stupidităţi a fost atinsă cu zeci de ani înainte, fiindcă distrugerile oraşelor americane (Detroit, Chicago, New York, Los Angeles, Washington) prin conflicte ale populaţiilor de culori diferite este un fenomen ce îmbracă întreaga istorie a Statelor Unite, culminând într-un mod dramatic cu acel 6 Ianuarie 2021 de la Capitoll Hill!

Întrebare

Cine poate fi declanşatorul conflagraţiilor americane, dacă această masă critică americană, USA critical mass, a fost atinsă?

Răspuns!

Un cumul de factori din întreg spectrul prezent al istoriei americane, inclusiv cei politici, inclusiv cei sociali, inclusiv cei externi, menţionând aici lupta marxismului şi neomarxismului Sovieto-Chinez din ultima sută de ani întru comunizarea socialist-comunistă a capitalismului şi imperialismului american.

Întrebare

Se poate produce o reacţie în lanţ a intrarevoltelor americane?

Răspuns!

America este supra-îmbogăţită (overriched) în conflicte, în confruntări, în revolte, în crime nepedepsite de toate formele, sintetizate într-un sistem politico-injustiţiar imens (în care eu însumi sunt într-o luptă dramatică de aproape… 30 de ani), toate însumate într-o existenţă americană ce nu mai are caracteristicile realităţii şi raţionalităţii, atât a propriilor sale realităţi şi raţionalităţi cât şi ale lumii în care suntem! America, în esenţa ei, în existenţa ei, trăieşte într-o lume care nu există, în cu totul altceva decât percepţia şi judecata reală şi raţională! Este fatalismul istoric al Americii, predestinarea din lanţul cauzalităţilor lumii, de naştere a USA (1776 – 1800), creştere a USA (1800 – 1920), supremaţia USA în lume (1920 – 2020) şi inevitabila prăbuşire (2020 – prezentitate). Reiterez, prin atingerea unei mase critice de istorie americană, orice reacţie în lanţ (any kind of chain reaction), a revoltelor, a confruntărilor, a haosului, a anarhiilor, este de aşteptat!

Întrebare

Cine ar putea fi întreţinătorul de revoltă americană?

Răspuns!

Tocmai situaţia prezentă extrem de tensionată atât în patologicul politic, cât şi în patologicul viral, un patologic viral ce este la aproximativ 24 de milioane de infectaţi şi 400.000 de decedaţi! Se intră intr-o complementaritate de factori agravanţi, o biocenoză de sistem biologic american (bios = viaţă + koinos = comun), în care apar următoarele fenomene de interacţii biologice şi patologice, a tuturor speciilor din teritoriul USA:

5A – Plantele Verzi producătoare de oxigen şi legumele şi fructele producătoare de hrană, mereu hibridizate şi rehibridizate, mereu îmbunătăţite genetic şi chemotherapic, prin nesfârşite inginerii genetice, întru creşterea fără limite a productivităţii specifice lumii capitalismului şi imperialismului.

5B – Ierbivorele domesticite, atât consumatoare de plante verzi, cât şi de produşi hormonali în direcţia supraproducţiilor de carne, lapte, ouă, brânză, blănuri…

5C – Carnivorele domesticite (câinele şi pisica), ce au generat o imensă industrie a alimentaţiilor artificiale, fără precedent în toată istoria tuturor civilizaţiilor lumii.

5D – Carnivorul de vârf de tip Sapientouman, cel mai teribil ierbivor, carniovor, omnivor şi devorator (a patra dimensiune din ierbivor – carnivor – omnivor), dominatorul întregii naturi, atât în terestru cât şi în spaţialitatea cosmică, atât în biologic cât şi în ontologic, atât prin creierul natural cât si prin creierul computerial şi artificial, atât în exprimarea naturală cât şi în cea bionică sau clonată…

5E – Intersecţia pe teritoriul american a tuturor populaţiilor lumii, a tuturor industriilor de artificializare a naturii şi culturii, se pare că a produs o SCĂDERE A IMUNITĂŢII NATURALE AL SAPIENTO-UMANULUI, devenind victima tragică a unei extrem de grave agresiuni virale, posibil chiar victima propriei sale dezvoltări nebuneşti, incompatibilă cu întreg biotipul planetar din ultimii 4 miliarde de ani, toate în complicaţie cu aceste prăbuşiri sociale, politice, economice, financiare, morale şi raţionale.

5F – Bătălia nemiloasă a supraputerilor lumii (cruel battlefields of the world’s superpowers, USA, China, Russia), întru dominaţia planetară, în care războiul biologic, Biohazard War, pare a fi mult mai periculos decât Războiul Stelelor, Stars Wars, din perioada războiului rece (Cold War, 1945-1990), culminând în căderea (cel puţin parţială) a comunismului de tip Marxist – Leninist (1989 – 1991).

5G – Nu este exclus, ca Războiul Covidului (Covid War), să transforme Specia Sapiens într-o prelungită dependenţă de vaccinuri mRNA, cu potenţial de mutageneză a întregului Sapiens, şi cu totul nedorit SAPIENS DE SPECIAŢIE (Un mutagen întru aceeaşi Specie), cu grave afectări de imunologie de Specie Sapientică, afectând reproducere şi educaţie, productivitate şi creativitate, prosperitate şi chiar supravieţuibilitate!

Întrebare!

Se aşteaptă puternice seisme în evenimentele lumii?

Răspuns!

Evident! Este inimaginabil ce a putut crea acest Occident, cap compass USA, în ultimele decenii! Nemulţumiţii, de multe ori temperamentali şi haotici, ies în stradă, în bulevarde, în pieţe, în parlamente, în Comitetul Central, în Guvern, în Capitol Hill, în Bastilia, în Kremlyn, în Palatul de Iarnă, strigând răspicat, SCHIMBARE! JOS CU DICTATORII! JOS CU TIRANIILE! JOS CU HOŢIILE! Nici USA nu sunt ferite de puternice confruntări sociale, adunate strop cu strop de ani, de decenii, de secole…

Întrebare

Ce-i de făcut în această tensionată şi supra-stressantă perspectivă?

Răspuns!

Ce am făcut întotdeauna, indiferent de situaţie! Muncă, studiu, efort, perseverenţă, acceptare de umilinţe, şi pe baricadele istorice ale lumii şi Americii! Deci, inclusiv pe cele transatlantice!

 

Aş dori să închei în temporalitatea momentului, cu una din tragismele ce au bântuit America, de mulţi, de mulţi ani! Nu mi-e teamă de adversarii străini ai Americii, ci de cei de dinăuntrul ei! I have no fear regarding the foreigns enemies of America, but of those living inside of USA!

––––––––––

Dr. Augustin OSTACE

Köln Nord, Deutschland

17 ianuarie 2021

Lasă un răspuns