Alexandru NEMOIANU: Un scandal

Este bine știut că în momentul de față în România se duce o lupta acerbă pentru eliminarea structurilor” paralele” de autoritate statală. Mai exact se caută eliminarea oficiilor de autoritate care nu sunt sub controlul corpurilor alese direct,prin vot liber. Aceste structuri “paralele” au fost puse la cale și se mențin de către cei care sunt interesați în subjugarea României, în reducerea ei la condiția de stat “bananier”, subordonat intereselor transnaționale. Un caz ilustrând acest adevăr, un adevărat SCANDAL, îl reprezintă circul mediatic în jurul Laura Codruța Kovesi.
Această persoană, de gen nedeterminat, a făcut ani și ani de zile rău în România punând sub acuzare pe oricine făcea minimal opoziție sistemului “globalist” sorosist. Finalmente, cu greu și în ciuda opoziției făcută de un președinte care dezamăgește zi după zi, această persoană LCK, repet, de gen nedeterminat, a fost scoasă din funcție.
Sprijinitori ai ei caută acum instalarea ei ca procur0r șef în noul Comintern(Bruxelles).
Pentru acțiunile ei dubioase LCK este implicată, ca suspectă, într-un caz de abuz de serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă. Un caz grav și serios care este sub anchetă. Toți știm că un acuzat este considerat nevinovat până la condamnare. Dar un suspect, rămâne un suspect. În aceste împrejurări este efectiv uluitor modul în care, cu spumă la gură, grupuri de interes transnaționale au sărit în “apărarea” LCK, din nou repet, o persoană de gen nedeterminat. Dar culmea insolenței o reprezinta un “apel” al Ambasadei USA la București.
Cu ton proconsular, cu aroganță incredibilă, Ambasada USA are nerușinarea să se implice într-un caz cercetat de Justiția Română. Mai mult, același “apel” afirmă ritos că “ambasada are încredere în LKK (persoană cu gen nedeterminat de care vorbesc) și deci, să nu fie “compromisă”. Asemenea impertinent este greu de contemplat. Asemenea limbaj agresiv și disprețuitor nu poate fi tolerat. Cu atâta mai mult cu cât vine din partea administrației unei țări (USA) ale cărei practici judiciare reprezinta un grav semnal de alarmă și să ne gândim doar la sinistrul lagăr de la Guantanamo!
Guvernul României ar trebui să cheme la ordine pe ambasadorul USA și, după părerea mea, ar trebui să îi retragă scrisorile de acreditare. România nu este o colonie USA oricât ar dori decăzuții reprezentanți ai unei “opoziții” slugarnice; USR, PLUS, ”Julien” și alți eiusdem farinae. Asemenea atitudine deșănțată nu trebuie tolerată.

—————————————

Alexandru NEMOIANU

Istoric
The Romanian American Heritage Center

Jackson, Michigan, USA

14 februarie 2019

 

*Materialele publicate nu reprezintă și punctul de vedere al revistei, responsabilitatea asupra conținuturilor acestora revenind, în totalitate, autorilor.

Lasă un răspuns