Alexandru NEMOIANU: Un plan sinistru

Pe măsură ce se apropie referendumul pentru definirea familiei vocile negativității pure, prin oficinele sorosiste, ONG-uri, abominația #rezist și turma “imbecililor utili” devin tot mai stridente și mai respingătoare. Aceste voci hidoase sunt cele care împroașcă venin, insultă familia tradițională, pe cei care au bunul simt să o protejeze, Biserica Ortodoxă și Neamul Românesc. Pentru acești răufăcători promovarea sodomiei și legăturilor “alternative” se află mai presus de Credință, Neam, bun simt. Mai nou ceata ștrengarilor “salvatori” a început sa promoveze un penibil apel la un referendum sub semnul #fripturiști. Evident este vorba de o farsa și diversiune al cărei scop este să mute atenția de la referendumul pentru definirea familiei. Prin aceasta diversiune “salvatorii” se dovedesc încă mai urâți și mai detestabili. Asta nu trebuie să ne surprindă căci, în cuvintele lui Alexander Dugin, ”în “globalism” lepădăturile au ajuns să stabilească normele de conduită morală”. Dar în context este din nou este necesar să repetăm câteva lucruri de bază, să repetăm despre ce este vorba.

Prin “comisarii” de la Bruxelles și prin forța întregului “imperiu sodomit’ (USA și slugoii) se caută impunerea “globalismului”. Iar asta nu înseamnă altceva decât legiferarea actualelor inegalități economice obscene dintre oameni și țări. Pentru a face cu neputință sau foarte dificilă o deșteptare a oamenilor și deci rezistență la acest plan, sunt promovate tot soiul de aberații în ambalaj multicolor, deci aberațiile sunt ambalate, literalmente în “curcubeu” (simbol al sodomiților). De fapt se urmărește generalizarea și banalizarea stării de “păcat” și, prin aceasta generalizarea se urmărește acceptarea lui. Deci se susține că inversiunea sexuală ar fi un dat genetic și o stare firească. Asta în ciuda faptului că în tot cursul istoriei a fost considerată o aberație, un viciu, o patimă asumată voluntar, o obișnuință păcătoasă. Dar această rușine și cădere omenească a fost învestmântată de către ideologii “globaliști” cu tot soiu de virtuți: dragoste, frumusețe, firesc, etc. Aproape că apologeții ei ajung să o propovăduiască drept fântână fecundității. Din gura lor ne putem aștepta la orice. Cei care o practică o pot face fără teama de persecuții și de fapt cei care o practică sunt niște nefericiți care nu sunt capabili să vadă și simtă ce este bun. Cei care folosesc aceasta aberație de comportament, cei care o promovează, cer ca aceste uniuni dubioase să fie incluse în “familie”. Aici este un prim și esențial semn de îndoială. De ce ar fi recunoscută această “uniune” sub un termen care, în tot cursul istoriei, a desemnat: tată, mama și copii? Prostia și lipsa de imaginație sunt evidente, căci “uniunea “sodomită s-ar putea numi oricum; ”comisarii de la Bruxelles”, ”hai să ne facem de ras” sau, direct, ”turnul Eiffel”. Dar aici este vorba de cu totul altceva.
Este vorba de efortul tenace, diabolic al ideologilor “imperiului sodomit” de a pângări, de a stârpi tot ce este bun simt și Tradiție și de a le înlocui cu spurcăciune și urât. Iar la asta se mai adaugă ceva, adevărata țintă este pângărirea Bisericii, și ea, această țintă, este a “șarpelui celui bătrân”, a celuia care din început a fost ucigător de oameni. Căci sub decorul multicolor al “curcubeului” rânjește față hâdă a necuratului și planul lui e altul.
Dacă, ferească Dumnezeu, “uniunea sodomită” ar fi recunoascută sub lege ca “familie” pasul următor ar fi atacul direct împotriva Bisericii.
Acești nefericit, puși la cale de către sinistrele organizații sorosiste: ONG-uri, abominatia #rezist și urmați de “imbecilii utili”, vor cere ca “uniunile” lor să fie considerate “căsătorii “ și oficierea lor să fie în Biserică. ”Argumentul” lor ar fi: de vreme ce suntem recunoscuți legal avem “dreptul”, să fim „discriminați” ar fi ilegal. Nespus de repede ar fi aflați ”judecători” și decizii ale “curților internaționale de drept” care să le dea dreptate. În aceste condiții fie Bisericile ar fi persecutate direct, că doar ar “încalcă legea” sau, mai grav, s-ar ajunge la sacrilegii, ceremonii de ‘căsătorie” a sodomiților, ca în “bisericile” anglicane, episcopaliene sau cine mai știe ce aberație. Iar necuratul și-ar atinge ținta, spurcarea Tainelor și deci distrugerea Bisericii, care prin Taine se ține.
De aceea este așa de necesar că toți oamenii de bine să meargă la vot și să afirme răspicat că Familia este unirea în dragoste a unei femei și a unui bărbat. Să mergem fără frică. Biserica și Neamul se află sub o Făgăduința mai tare decât a oamenilor. Ele sunt sub apărarea unei Puteri care a știut și știe când să vânture împărățiile nedrepte ca pleava.

–––––––––––––

Alexandru NEMOIANU

Istoric
The Romanian American Heritage Center

22 august, 2018

Lasă un răspuns