Alexandru NEMOIANU: Profesioniști ai minciunii

În multe dintre scrierile sale și mai ales în „Jurnalul Fericirii”, Părintele Nicolae Steinhardt de la Rohia spunea că a fost cucerit la „românism” datorită Ortodoxiei și datorită echilibrului românesc. Iar prin echilibru românesc Nicolae Steinhardt înțelegea capacitatea Neamului Românesc de a vedea lesne diferența dintre bine și rău, dintre minciună și adevăr, dintre important și fără importanță. Acest echilibru românesc se arată astăzi și este mai de folos că niciodată.

Într-o lume, și asta înseamnă spațiul euro-atlantic, demonizată, cucerită de o ideologie sinistră, „globalismul”, un relativism moral degradant și o populație care a capitulat sufletește, Românii și-au păstrat nealterată credința Ortodoxă, bunul simt și capacitatea de a vedea diferența dintre bine și rău. Exemplul care ne stă în față este atitudinea față de FAMILIE. Deși nu ar trebui să fie necesar, iată că trebuie repetat că esența Familiei, familia naturală, este unirea dintre un bărbat și o femeie în dragoste, pentru creșterea de copii. Abominatia „globalistă” atacă astăzi cu furie acest element esențial, care garantează prezentul și viitorul sănătos al unei națiuni, și caută să includă în familie și cuplurile sodomite, „unirile” între cei de același sex. Nu vom vorbi aici despre „calitatea” relaților sodomite. Dar răspicat trebuie spus că familia, aceste „uniri”, nu sunt. Din simplul motiv că ele nu pot produce copii. Iar asta nu o pot schimba nici „comisarii” de la Bruxelles și nici cei care sunt plecați demoniacului Soros Gyorgy.

Prin glasul puternic, răspicat, plin de înțelepciune și vitejie al Patriarhiei Ortodoxe Române, al „Bisericii”, Românii sunt chemați și îndemnați să meargă la vot în 6 și 7 Octombrie și să voteze DA, pentru Familia alcătuită dintre un bărbat și o femeie.

Biserica, fiind trupul mistic al lui Iisus, nu poate greși. În Biserică, toți credincioșii nu mai sunt eu, tu, el, sunt „altceva”, iar acest „altceva” este Trupul lui Iisus.

Dar iată că o mână de oameni răi stau împotrivă. Sunt cei condiționați mental de „globalism” și încă mai vârtos cei care sunt nu doar imorali, sunt amorali; indivizi incapabili să înțeleagă diferența dintre bine și rău.

Că așa este ne-o arată modul și metodele la care recurg: minciuna. Și să nu uităm, minciuna este capătul posibilității de comunicare între oameni.Minciuna este unealta demonilor, a lui satan, care este „tatăl minciunilor’ și „ucigător de oameni”.

Minciuna este o afirmație care contrazice realitatea și bunul simț. Scopul ei este de a produce confuzie și a determina un anume curs de acțiune. Iar ceea ce folosesc astăzi dușmanii Familiei sunt minciuni deliberate, făcute cu voie și intenție, acțiuni demonice. Între tipurile de minciuni folosite recunoaștem mai multe.

Minciuna politică. În mod deliberat referendumul pentru definirea familiei este prezentat ca un act politic, făcut pentru a dobândi avantaje politice. Este pomenit anume politician ca „motiv” de a fi contra familiei. O distorsionare logică absolut halucinantă.

Minciuna colectivă politică. Minciuna avansată printr-un grup sau partid politic, în cazul de față „ștrengării”(cei demni de ștreang), poate cea mai hidoasă formațiune politică din istoria politică românească. Această minciună are drept scop să avanseze interesele acestei detestabile formațiuni politice și ale celor,la fel de detestabili,care o finanțează.

Minciuna „mare” , grosolană. Minciună atât de exagerată și mare încât stupefiază. Aici se încadrează îndemnul către populație de a nu merge la vot. Iar „motivația” oferită de adepții sodomiei este exact minciuna grosolana, „mare”: prin referendum se urmăresc alte „scopuri”. Acești oameni răi nu se mai obosesc să-și numească aceste „alte scopuri”, se mulțumesc să minta.

Minciuna prin omisiune. Formă care dovedește detestabilă urâciune sufletească și lașitate. Acești „ștrengari „salvatori” spun că „referendumul pentru definirea familiei” nu este necesar căci, zic ei, Codul Civil menționează că o căsătorie este între un bărbat și o femeie. Ce nu spun însă aceste deșeuri umane, deși știu bine, este că prevederile Codului Civil pot fi modificate prin simplă ordonanță guvernamentală.

Aceștia sunt mincinoși înveterați, oameni răi și perverși. Dar sunt convins că bunul simț și echilibrul românesc vor birui: pentru Ortodoxie, Tradiție și Neamul Românesc. Sunt convins că Românii vor merge la vot și vor vota DA, familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie.

TRĂIASCĂ ROMÂNIA!

—————————————

Alexandru NEMOIANU

Istoric
The Romanian American Heritage Center

Jackson, Michigan, USA

29 septembrie, 2018

Lasă un răspuns