Alexandru NEMOIANU: ,,Modelul Maidan”

De la începutul noului mileniu sistemul “globalist” a folosit mijloace tot mai brutale pentru a își subordona economic și politic țările din Răsăritul Europei. Să ne amintim cu groază, oroare și dezgust de modul în care, în Postul Mare,Serbia a fost bombardată fără milă și fără motiv, cu singurul scop de a îi fi nimicita integritatea teritorială. Dincolo de aceste intervenții militare directe au fost folosite tot soiul de alte “modele” a căror repetivitate dovedește că ele sunt parte din planul deliberat urmărit de către puterea “globalistă’: USA, EU, NATO și eiusdem farinae. Inițial sunt folosite mijloace “pașnice”. Prin Organizațiile Ne Guvernamentale, toate oficine de interes transnațional și finanțate fie prin serviciile secrete apusene, fie prin demonicul Soros Gyorgy, sunt introduse idei insidioase, antinationale și anti creștine. Prin aceste ONG sunt create rețele de “socializare” care, în orice moment, pot fi “militarizate”, adică indivizi spălați la creier (iar mulți dintre ei fără creier sau cu unul plăpând de tot,tip ”creieraș”) pot fi scoși în stradă și folosiți la “demonstrații”. Acești jalnici indivizi posesori de micro-creier sunt “imbecilii utili”, între ei preponderant tinerei și tinerele de tot tulburați hormonal, pierde vara sadea și opozanți din temperament. Așa au apărut organizații de felul abominatia #rezist, #fără penali sau, mai nou ,”diaspora”. Scopul acestor diversiuni este de a condiționa și intimida autoritatea aleasă ba chiar în a ii pune sub semnul întrebării legitimitatea. La caz că aceste acțiuni nu reușesc se inițiază ultima “carte”, ”modelul Maidan”. Este bine a ne aducem aminte cum a funcționat ‘modelul Maidan”.
Speculând cinic neajunsurile economice din Ucraina forțele de suversiune USA și EU au creat mișcare stradală care a devenit tot mai violentă și provocatoare. De la zbierete și înjurături au trecut la aruncat bolovani și pietre, la folosirea de lanțuri și apoi de bombe incendiare și arme de foc. Demonstranții, ”imbecilii utili” locali, masa de manevră, a fost infiltrată de agitatori pregătiți și care, proveneau din ‘diaspora” ucraineană. Violențele lor tot mai sfruntate au primit o foarte modestă și reținută riposta din partea serviciilor de ordine. Mare greșeală. Încurajați, “maidanezii” au devenit tot mai agresivi, mai violenți și în final au preluat puterea. Vedem ce a urmat: sfâșierea țării, sărăcie fără precedent și un guvern și administrație atâta de “democratice” că nici după patru ani nu au mai organizat alegeri. Acest “model” se încearcă a fi folosit în România.
Prima fază a început.”Demonstranți”, împânziți cu huligani și agenți provocatori, au pornit cu insulte și apoi cu atacuri împotriva jandarmilor, în plus, huliganii, au devastat o anexă a celei mai decente instituții din București, ”Muzeul Antipa”…Doar ca detaliu aș vrea să spun că în USA o atitudine, nu o acțiune, agresivă față de un polițist se poate încheia cu împușcarea pe loc, fără ceremonial, a celui aflat prea agresiv; este strict la latitudinea polițistului. Deci prima faza, provocări și huliganism, a fost înfăptuită. Asistăm la faza a două: încercarea de discreditare a forțelor de ordine și de intimidare a lor. Riposta, foarte moderată, a jandarmeriei față cu actele huliganice a început să fie prezentată ca “violență” inimaginabilă, ”atrocitate”, etc. Evident se încearcă din nou condiționarea emoțională a populației. La asta se adaugă însă reacția absolut incredibilă, abjectă, a Președintelui României. Fără să aștepte încheierea unei anchete cât de sumare el a condamnat jandarmeria. Este fără precedent ca un Președinte să își condamne forțele de ordine înainte de a le da posibilitatea să se apere. Fără precedent. Dar asta vorbește din nou despre loialități. Să nu ne amăgim. În momentul de față România se află în pericol de moarte; integritatea statală și funcția statală sunt în primejdie. Personal nădăjduiesc că administrația își va păstra sângele rece și va ști să acționeze ferm și hotărât împotriva celor care pun în pericol existenta ca stat independent a României, în alte cuvinte că își va face datoria cerută de momentul istoric. La fel de încredințat că Românii sub drapel își vor face datoria așa cum și-au făcut-o și înaintașii lor apărând ființa statală românească. Sunt la fel de încredințat că Neamul Românesc va ști să pună la punct un grup de huligani strecurați și deghizați în “diaspora”.

–––––––––––––

Alexandru NEMOIANU

Istoric
The Romanian American Heritage Center

11 august, 2018

Lasă un răspuns