Rexlibris Media Group: COMUNICAT DE PRESĂ DIN PARTEA PRM CLUJ

În cursul zilei de 19 august 2020, parte din suflarea clujeană care nu e plecată în vacantă aștepta cu interes să afle cine sunt candidații în competiția electorală locală din acest an. Ei bine, la ora ora 16:30,  deschizând una dintre paginile media presupusă “bine informată”

(https://media9.ro/11-contracandidati-pentru-emil-boc-un-bucatar-vrea-locul-actualul-primar-sondaj/), potențialul votant avea să se lovească de aceeași ignoranță sau rea credință din partea mesagerului media. Lista candidaților la Primăria Cluj-Napoca este incompletă.

Fiindcă oficial lipsesc nume de la partide care par a nu conta nici pentru media, nici pentru cei deja bine “înscăunați” de 16 ani încoace. 27 septembrie, o dată extrem de controversată pentru o competiție ce pregătește viitorul Parlament, se arată ca o fată crescută la pension și aruncată în stradă să-și câștige pâinea.

Partidul România Mare (PRM) nu a pierit. Partidul România Mare a renăscut, asemenea păsării Phoenix, din propria-i cenușă, suficientă ca să contureze harta istorică a nației române.

Acum, PRM este o echipă întinerită care crede în valorile românești și păstrarea identității culturale. Simte românește și crede cu adevărat în tot ceea ce este românesc!

DA pentru PRM!, acum o echipă puternică și reprezentativă, mai mult decât potrivită pentru municipiul Cluj-Napoca căruia i s-a dedicat! Din partea PRM, vine în fața clujenilor Daniela Gîfu, 47 de ani, cercetător științific de succes în domeniul prelucrării limbajului natural (https://profs.info.uaic.ro/~daniela.gifu/), aflată într-o permanenta preocupare de a deveni un OM mai bun, cum spunea deunăzi un ziarist în presa națională.

Biroul de presă al Partidului România Mare Cluj

19 august 2020