Ligya DIACONESCU: Încep înscrierile pentru Antologia „Scriitori români la început de mileniu lll ” – STARPRESS 2019”

 

REVISTA ROMÂNO-CANADO-AMERICANĂ “STARPRESS” DEMAREAZĂ ÎNSCRIERILE  PENTRU REALIZAREA  în limba română – A ANTOLOGIEI SCRIITORILOR ROMANI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME „SCRIITORI ROMÂNI  LA ÎNCEPUT DE MILENIU lll – STARPRESS 2019”– ANTOLOGIE de POEZIE şi  PROZĂ , tema la alegere!

 

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Lansare se va face în România și diaspora.

Prioritate în paginile ANTOLOGIEI „SCRIITORI ROMÂNI  LA ÎNCEPUT DE MILENIU lll ” – STARPRESS 2019”– STARPRESS 2018” vor avea câştigătorii Concursurilor Internaţionale de Poezie şi Proză Pentru Românii din Întreagă Lume “STARPRESS”, colaboratorii revistei, cei care au fost publicaţi de Revista internaţională STARPRESS  şi  în propriile ANTOLOGII – CARE VOR PARTICIPA FĂRĂ SELECŢIE dar şi cei care sunt recomandaţi şi scriitorii care doresc să fie publicaţi. Nu excludem pe cei talentaţi – care nu au apărut în paginile noastre.

Ne rezervăm însă dreptul de a nu publica scriitori controversaţi, de a nu publică lipsa talentului şi pe cei care trimit intenţia lor prea târziu, după selectarea scriitorilor şi primirea creaţiilor literare.

Condiţii de participare:

1 – Se primesc doar materiale culese pe calculator, cu diacritice, corp litera 12, format word doc., cu diacritice, pentru POEZIE sau/şi PROZĂ – CORECTATE .

2 – Materialele nu vor depăşi 3 (trei) pagini format A4. Acestea vor fi trimise după înscriere ( şi după realizarea selecţiei / unde este cazul) începând cu dată de  25 noiembrie 2019, pană la data de  15 februarie 2019).

CONTRIBUŢIA FIECARUI SCRIITOR este de 130 lei

    Ultima zi a primirii materialelor şi contribuţiilor este  de 15 februarie 2019). Fiecare scriitor va primi cate doua exemplare

RUGAM SA SE FACA CORE CTURA INAINTE DE TRIMITEREA MATERIALELOR.

TEMA ESTE LA  ALEGERE!

3 – Aşteptăm înscrierile pe email:

ligya33@gmail.com

sau la telefon: + 40 0723 371626 ; 0752-787694

4- CREAŢIILE VOR FI ÎNSOŢITE de: – o fotografie în format jpg.  un scurt CV si creaţiile literare.

5 – ANTOLOGIA „SCRIITORI ROMÂNI  LA ÎNCEPUT DE MILENIU lll ” – STARPRESS 2019” va fi lansată şi mediatizată la evenimentele de carte din ţară şi la cele din străinătate pe saituri culturale din ţară şi din diaspora, în diverse publicaţii din ţară şi din străinătate şi la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie, biblioteci, biserici, comunităţi româneşti din întreaga lume, ambasade, consulate etc. ,întalniri la care vor participa scriitori , editori, reviste culturale, cititori, personalităţi culturale din ţară şi diaspora (USA, Canada, Germania, Anglia, Australia, Germania, Israel  etc.)

Avem alături de noi, pentru mediatizare, peste 86 de ziare şi reviste, posturi de radio şi TV. din diaspora şi România – cu care ne aflăm în parteneriat media.

—————————–

Ligya DIACONESCU

ligya33@gmail.com

sau la telefon: + 40 0723 371626 ; 0752-787694

Lasă un răspuns