Dr. Augustin OSTACE: Corona virus (COVID 19) partea a II -a

CORONA VIRUS (4)

La 6 Februarie 2020, dr. Augustin Ostace – Germania, cu Gasthörer-Student-Ausweiss – 8046697, la Universität zu Köln, între 2000-2015, şi cu Gasthörer-Studierender-Ausweis Nr. 8114188 la aceeași Universitate, între 2016-2020, cu un set de lucrări științifice în pregătire pentru PhD, aplică online întru înregistrare, pentru Congresul Internaţional – 3rd Cologne Aging Conference – Spring Meeting 2020, programat la University of Cologne, MIT Building între 18-20 Martie, 2020…

 

Două zile mai târziu, la 8 Februarie 2020, d-lui dr. Augustin Ostace i se confirmă de către organizatori participarea la Congresul din 18-20 Martie 2020 (Booking Confirmation), primind şi Codul Bară de Event Ticket, (Tichet de Eveniment) cu Nr. 011887128A5C, în format PDF…

La 03.03.2020, de la Oficiul de Organizare a lui Cologne Spring Meeting – 2020, se primeşte un Email prin care registrantului Dr. Augustin Ostace i se aduce la cunoştinţă că în lumina măsurilor de prevenire de COVID–19, In light of preventive measures, respectivul Congres Ştiinţific (cu rezonanţă mondială!), se anulează, is cancelled, urmând convenientele scuze, we apologize for, şi păreri de rău, We are also sorry…

*

Mă simt lovit în orgoliile mele de medic practicant în mai multe ţări occidentale, de student de trei generații la mai multe universităţi de răsunet, de Studierender postuniversitar de-a lungul deceniilor mele occidentale, de autor de cărţi poeto-filozofice şi filozofo-ştiinţifice, o parte din ele publicate pe uriaşii online Amazon KDP (https://www.amazon.com/Augustin-Ostace) şi Google Play Books (books.google.com – căutare Augustin Ostace), de teoretician-cercetător în triada enciclopedism-conceptologism-videologism…

Deci tocmai cei ce ar trebui prin profesiune şi jurământ hipocratic să fie în prima linie a frontului sănătăţii populaţiei umane, să fie în avanposturile cercetării, în proximitatea patologiei prin halatul alb, boneta albă, mănuşi de protecţie, masca facială, ochelarii de protecţie, deci, tocmai ei, sunt primii ce dau bir cu… fugiţii!… cu dispăruții… cu absenții…

Ăsta-i Occidentu’, asta-i Germania, asta este parada frazelor goale (în realitate un şarlatanism generalizat, pe un Lügnerism esenţializat), asta este ţara etichetelor succesului în toate direcţiile (în realitate un Betrügerism, un hoţism penibil la toate nivelele, în care munca şi creaţia sunt dispreţuite public), asta este ţara libertăţilor nelimitate (în realitate un anarhism catastrofic, plin de clanuri mafiote şi ganguri fără număr), ăsta este panglicarismul teutonic trâmbiţat ca succes istoric, începând cu primul război mondial, continuând cu al doilea şi acum cu al treilea război migrantic mondial, acesta din urmă fiind susţinut imens de iresponsabila Uniune Europeană!

Ah! Nu credeţi? Că aici, în Germania, avem cele mai murdare străzi din lume, cu cele mai multe gropi în ele, că aici, în Germania, avem cele mai neîngrijite parcuri din lume, că aici, în Germania, avem cele mai aglomerate metrouri din lume, că aici, în Germania, avem cea mai mare densitate de babilonism din lume, sub toate aspectele, că aici, în Germania, a spune adevăruri înseamnă un risc existenţial, că aici, în Germania, avem adunate toate războaiele civile ale lumii şi ale Speciei, toate însumate în acest accelerat sfârşit al Germaniei…

Dar de Corona Virus nu ziceţi nimic?

Ba da, asta este Corona Virus, asta este panica bipedică generalizată, cu anulări de congrese ca cel de mai sus, cu închideri de expoziții şi manifestări sportive, cu anulări de zboruri şi turism, peste tot, Anulat! Anulat! Anulat! ABGESAGT! ABGESAGT! ABGESAGT! un ABGESAGTLAND isterizat, satirizat şi penibilizat!

Admirabil articolul d-lui dr. Răzvan Constantinescu despre analfabetismul smartphonic şi incultura Ipedică a tuturor generațiilor prezente, dar, totuşi nu îi recomand auto-infectarea virală cu ceea ce, deocamdată, nu ştim exact ce potenţial agresiv are virusul nostru RNA, cu ambi-sens în genom şi cu simetrie helicală, ce poate infecta păsări şi mamifere, destine şi speranţe…

Însă despre calităţile teribile ale virusului cu pricina, Attachment – Penetration – Uncoating – Gene expressuin – Genome Replication – Assembly – Maturation – Release, vom vorbi data viitoare, conferindu-i fără exagerare, titlul de Fiinţă Virusală!… FiintaVirus?… DaseinVirus?… MitDaseinVirus? Ce-i asta?… Poetofilozofie?… Science-Fiction?… Nu! Nu! Nu!… O să vedeţi!…

…Apropos, să nu uit, by the way, not to forget!… Congresul USA a aprobat un fond de peste 8 miliarde de dolari în combaterea pandemiei virusale… Frumos! N-am ce zice! Augustin Ostace are pentru acest proiect, din propriul buzunar, cam 1000 de dolari… Deci USA are un buget în bătălia virusală, DE OPT MILLIOANE DE ORI MAI MARE DECÂT SUBSEMNATU’! Dar nu mă las! Eu lupt şi cu asemenea diferenţe astronomice! Aici e frumuseţea vieţii! Cine spunea că „O luptă-i viaţa!”… Vom reveni.

Dr. Augustin Ostace – Köln Nord, Deutschland, la 006.003.2020

***

 

CORONA VIRUS (5)

***

 

CORONA VIRUS (6)

…Tragediile Corona ne lovesc din toate direcţiile, atât biologice prin cifrele imense de exitus, cât şi ontologice, prin colapsări de industrii, burse financiare, sisteme sociale… La limita (ne)suportabilului…

…Aceasta nu este doar o realitate teribilă, ci este o suprarealitate a înfricoşantelor consecinţe de gen epidemic – pandemic, cu şanse relativ reduse de a fi ţinute strict sub control, atât prin virulenţa virusului COVID–19, cât şi prin desfiinţarea frontierelor intra-europene (în special în Europa de Vest), sau prin internaţionalizarea excesivă de „legali” şi „ilegali” (New York şi New Orleans – USA).

…S-a creat în ultimele decenii în Europa de Vest şi Statele Unite, prin sisteme politice de tip „Humanitär” (în special Germania, Franţa, Italia, Spania) şi de tip „political correctness” (Statele Unite), necontrolabilul de orice gen, ca stare de fapt, ilegalul de orice condiţie ca stare normală, falsificarea de acte, inclusiv a celor medicale în proporţii de milioane şi milioane de cazuri, toate ca formă nepedepsibilă de aşa-zisele justiţii occidentale, s-a creat dreptul individual şi colectiv ca abuz incredibil, tolerabil şi justificabil prin aberaţii de dincolo de aberant!

…Cele câteva voci, ce au avut curajul să spună ceva din dramaticele realităţi (printre care mă număr şi eu), au fost puse la punct de supra-aroganţa şi supra-ignoranţa brutală a aparatelor de represiune aşa zis democratice, având cap compas, „Wegweiser”, Uniunea Europeană, puternic susţinute de un Berlin total depăşit de istorie, de un Paris înafara oricărei raţiuni logice sau o Romă exact în opusul mândriei de Imperiu!

…Cum vă explicaţi că Germania, care are peste 10 milioane (zece milioane) de emigranţi fără loc de muncă şi peste 3 milioane (trei milioane) de şomeri – Arbeitslos, nu are 100.000 de lucrători agricoli de sezon, nota bene, plătiţi bine!

  • NEMUNCA este plătită în Germania, Franţa şi Uniunea Europeană!
  • NEMUNCA este încurajată peste tot în acest imperiu al iraţionalului fără măsură!
  • NEMUNCA este susţinută ca drept fundamental al omului în incredibilul apocaliptic al istoriei!
  • NEMUNCA este promovată ca supremă libertate a individului, în cea mai aberantă colapsare a Speciei ca Sapiens!
  • NEMUNCA, NEIMPLICAREA, PASIVITATEA, FALSITATEA CONDIŢIEI UMANE, iată realele valori Europene şi Americane!
  • NEMUNCA, POLITICIANISMUL CATASTROFIC, ŞTIINŢA IDEOLOGIZATĂ ŞI POLITIZATĂ, iată mândria decăderii şi anihilării întregului Occident, incredibil de fals, incredibil de laş, incredibil de iresponsabil, incredibil de nepregătit ştiinţific!
  • NEMUNCA (ce adună în sine întreg cortegiul de tragedii umane), iată fericirea utopică a pământenilor!

…Daa, dar noi avem azi bolnavi şi decedaţi, avem spitale arhipline şi trezorerii ultra-goale, avem deficite bugetare şi „face-mask protection”, avem absenţe de vaccine antigripale, avem absenţe de medicamente eficiente la prezenta patologie!

*

Eu, Dr. Augustin Ostace, am soluţii (evident, într-o primă fază teoretice), la această patologie, dar fiţi siguri, nu mă asculta nimeni!

Eu, Dr. Augustin Ostace, prin studiile mele medicale, filozofice, astrofizice, am alte deschideri întru descifrarea aparent a indescifrabilului patofiziologic, dar la fel de evident, nimeni nu are timp de aşa ceva, începând cu cei din Germania, din Franţa, Anglia, Uniunea Europeană, USA şi terminând cu… România!

Eu, Dr. Augustin Ostace, pe baza argumentaţiilor ştiinţifice, ştiu să accelerez cercetările în această tragică conjunctură umană, dar nu am găsit nici un medic cu pregătire filozofică în lume, şi nici un filozof cu pregătire medicală!

Eu, Dr. Augustin Ostace, am publicat în ultimele trei săptămâni din Martie – Aprilie 2020, un set de cinci cărţi în limba Engleză (de fapt şase, dar una trebuie parţial rescrisă!), toate relaţionate de Corona Virus!

Titlurile? CORONA IS SAPIENS, SAPIENTOCOVID – 2020, SAPIENTOSOPHY & VIRUSOSOPHY, EIDOS & CORONA şi SPECIES & SAPIENS!

Ele sunt citibile online pe Amazon KDP sub adresele:

https://www.amazon.com/Augustin-Ostace

https://www.amazon.de/Auhustin-Ostace

şi pe GooglePlay Books sub adresele:

books.google.com – seeking Augustin Ostace

books.google.de – seeking Augustin Ostace

Aştept comentarii!

Aştept critici!

Aştept contradicţii! (medicale, dialectice)

Aştept dreptul la opinie! (indiferent de pregătire)

Aştept soluţii! (teoretice, clinice, farmacologice)

Luptătorii întru MUNCĂ nu au dispărut din Specia Sapiens, Genus Homo, Familia Hominide, Ordinul Primate, Clasa Mammalia, Phylum Vertebrata, Kingdom Animalia!

Sau, cel puţin, cât mai trăiesc eu!

Aştept orice gen de confruntare, fără să vă fie teamă de cele peste 320 de cărţi online publicate de mine pe uriaşii Amazon KDP şi GooglePlay Books!

Pe adresele mele de email şi telefon din România şi Germania!

***

 

CORONA VIRUS (7)

Tuturor celor ce m-au însoţit în critici, confruntări şi comentarii la articolul „Destin Corona 6”, mii de mulţumiri!

Cu totul deosebite criticile din partea d-lui C. Udrea, care introduce o terminologie de dinamizare ontică prin conceptele PANDEMION şi OBSERVATOROLOGIC! Remarcabil!

Orice deschidere teoretică, filozofică, psihologică, teologică, poetologică şi, de ce nu, medicologică, poate înaripa imaginaţii şi speculaţii, poate restructura îndrăzniri şi înstăriri din propriul nostru orgoliu de fiinţă individuală şi de Sapiens generalizat!

Revenind la realitatea tragediei mondiale de tip Corona ce se apropie vertiginos de cifra de 2 milioane infectaţi şi 100.000 decedaţi prin acest agresor teribil, şi care este la fel de riscant pentru toţi oamenii, indiferent dacă au avut sau nu în antecedent preexistente condiţii de patologii colaterale, în acest sens reiterez următoarele:

EU, DR. AUGUSTIN OSTACE, AM UN SET DE TEORII, DE PRINCIPII ŞI DE IPOTEZE, TOATE ARGUMENTATE ŞTIINŢIFIC, CARE POT ACCELERA CERCETĂRILE ÎN PATOLOGIILE CORONA (INCLUSIV ÎN MEDICAŢIILE ANTIVIRALE), DAR PENTRU PREZENTAREA LOR AM NEVOIE DE DECLARAŢIA SCRISĂ A UNEI INSTITUŢII ŞTIINŢIFICE, PREFERABIL DIN UNIUNEA EUROPEANĂ SAU AMERICA DE NORD, CARE SĂ-MI ASIGURE OFICIAL DREPTURILE DE AUTOR ŞI INVENŢIE!

În aşteptarea unui răspuns, întru reînvierea speranţei care nu trebuie să moară niciodată!

–––––––––

Dr. Augustin OSTACE

Köln Nord, Deutschland

10 aprilie 2020

 

Lasă un răspuns